Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

En zor maç

Düzenleyen:
En zor maç

SPOR Haberleri

F.Bahçe'yi yenerek ilk defa üç büyüklerle oynadığı bir maçtan 3 puan çıkarmayı hedefleyen Hami Mandıralı kaybederse kredisini tüketecek

Trabzonspor'da yarın oynanancak F.Bahçe maçından başka bir şey konuşulmuyor. Camiada herkes kabus gibi geçen sezonda alınacak F.Bahçe galibiyetiyle bir nebze moral bulmak istiyor. Dev maç öncesinde bordo-mavilileri son haftalardaki kötü performans kadar Teknik Direktör Hami Mandıralı'nın üç büyükler karşısında elde ettiği başarısız sonuçlar da tedirgin ediyor. Trabzonspor, Mandıralı yönetiminde Fenerbahçe, Beşiktaş ve Galatasaray ile yaptığı 4 karşılaşmadan da mağlubiyetle ayrılarak puan çıkaramadı. Karadeniz ekibinde, 2013-14 sezonunun 20. haftasında Mustafa Akçay'ın istifasının ardından göreve gelen Hami Mandıralı, F.Bahçe'nin 1-0 önde götürdüğü karşılaşmanın çıkan olaylar sebebiyle tatil edilmesi ve ardından Trabzonspor'un 3-0 hükmen mağlup ilan edilmesiyle üzülmüştü.
Tek hedefi 3 puan
Karadeniz ekibi, daha sonra sahasında Galatasaray'a da 4-1 gibi farklı sonuçla yenildi. Hami Mandıralı, Şota Arveladze'nin ardından kısa süre takımı çalıştıran Sadi Tekelioğlu'nun görevden ayrılmasının ardından bu sezon ligin 18. haftası sonunda ikinci defa takımın başına geldi. Bordo-mavililer, Mandıralı yönetiminde bu defa sahasında Beşiktaş'a 2-0, deplasmanda da Galatasaray'a 2-1 kaybetti. Mandıralı artık seyircisinin de büyük önem verdiği F.Bahçe maçından galip ayrılarak hem şanssızlığını kırmayı, hem de gelecek sezon için kredi toplamayı hedefliyor. Daha önce yaptığı açıklamalarda yeni sezonda da takımın başında olmak istediğini dile getiren genç hocanın F.Bahçe maçındaki olası 3 puan kaybı hem taraftarın, hem de yönetim nazarında gözden tamamen düşmesine sebep olacak.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...