Avrupa çıkmazı

Düzenleyen:
Avrupa çıkmazı

SPOR Haberleri

G.Saray'la el sıkışan Favre, sonradan süre isteyip "Cezanızı 1 yıl mı yoksa 2 yıl mı çekeceğiniz belli olsun, ondan sonra tekrar görüşelim" dedi

UEFA'dan gelen 1 yıllık cezanın infazı için Galatasaray'ın bu sezon Avrupa Kupaları'na katılım hakkını elde etmesi gerekiyor; aksi takdirde sarı-kırmızılılar bir sonraki yıl da Şampiyonlar Ligi'nde ya da "Kupa 2"de boy gösteremeyecek. Bu durumun henüz netleşmemiş olması Galatasaray yönetiminin, yeni teknik direktör ve transfer konusunda elini kolunu bağlıyor. Cimbom'un görüştüğü çalıştırıcıların hiçbiri Avrupa'da hedefi olmayan bir takımın başına geçmek istemiyor. Başkan Dursun Özbek'in iki defa masaya oturduklarını  açık açık söylediği İsviçreli çalıştırıcı Lucien Favre de, sarı-kırmızılılarla el sıkışmasına rağmen sonradan Galatasaraylı yöneticilerden kendisine zaman vermelerini istedi. 
Diğer aday Lucescu
Favre'nin, sarı-kırmızılılara "Size söz verdim ama biraz daha beklemek istiyorum. Cezanızı 1 yıl mı yoksa 2 yıl mı çekeceğiniz belli olsun, ondan sonra tekrar görüşelim. G.Saray'da çalışmayı çok istiyorum ama 2 yıl uluslararası arenadan uzak kalmak beni düşündürüyor" dediği belirtildi. Öte yandan yönetimin, son günlerde camiada adı yüksek sesle söylenmeye başlanan Mircea Lucescu ile de dirsek temasında olduğu öğrenildi. Sarı-kırmızılı kulislerde "Takımın başında Lucescu'yu görürseniz şaşırmayın" şeklinde konuşmalar geçerken, Rumen teknik adamın da kariyer finalini Florya'da yapmaya sıcak baktığı ifade edildi. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...