Rıdvan Dilmen: Yüzde bin penaltı!

Düzenleyen:
Rıdvan Dilmen: Yüzde bin penaltı!

SPOR Haberleri

Rıdvan Dilmen, NTV Spor'da yayınlanan %100 Futbol programında Süper Lig'de oynanan Trabzonspor-Fenerbahçe maçını yorumladı.

Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında şampiyonluk yarışını yakından ilgilendiren maçta Trabzonspor ile Fenerbahçe karşı karşıya geldi. NTV Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, %100 Futbol programında maçı yorumladı.

Dilmen şu sözleri kullandı:

Yangına körükle gitmemek lazım. Gerekirse, tribünler boşaltıldıktan sonra kalan 1 dakika oynanıp maç tamamlanır.

'Trabzon çöküş içerisinde'

Trabzonspor çöküş içerisinde. 2011'de gerginlik bugüne kadar geldi. Fenerbahçe'ye o günden bu yana 1 gol atabildi. Trabzonspor'un tarihi başarılarla dolu bir tarihtir. Oyuncular ürküyor. Hiçbir oyuncu, Fenerbahçe ile oynamaktan memnun değildir. Trabzonspor-Fenerbahçe maçlarında son yıllarda hep favori Fenerbahçe oluyor. Trabzon'daki maçlar oldukça kolay geçiyor Fenerbahçe için. Hami Mandıralı bugünkü maçı farkla kazanmak için sahaya çıkmış. Fenerbahçe'nin fiziksel orta sahasının işine geldi bu kadro. Ceza sahasından içeri giremiyorlar.

'Pozisyon penaltı'

Trabzonspor'un maça ortak olması için bir gole ihtiyacı vardı o da penaltıydı. Pozisyon bence penaltı. Yüzde bin penaltı.

Şimdi Pereira ne yapmalı? 2-2'ye yakalanma ihtimali var. Fatih Terim'in yaptığı 4-6-0'ı deneyebilir. Oyun beraberliğe dönerse, Fernandao hamlen kalır. Pereira bu tarz bir antrenör değil.

Rıdvan Dilmen, Galatasaray-Kasımpaşa maçını da böyle yorumlamıştı: 

"İlk yarının son anlarında yaşanan pozisyonda Koray'ın ayağa takıldı ve Eren kendisini 2 saniye geç attı ancak Eren'in pozisyonu net kırmızı kart ve penaltı. Hakem yanlış karar verdi ve üstüne korner verdi. Ozaman aut vermesi gerekirdi."

'Galatasaray'ın golü verilmedi'

"Podolski'nin gol pozisyonu ofsayt kesinlikle değil. Bu sefer pieroluk bir pozisyon yok. Yardımcı hakem yanlış karar verdi."

'İlk yarı 4-2 bitmeliydi'

"Galatasaraylılar için maçı özetlersek; Muslera maçın en fazla topla buluşan futbolcusu durumunda. İlk yarının skoru Kasımpaşa'nın lehine 4-2 bitmesi gerekirdi. Savunma yapılmayan bir maç izliyoruz şu anda."

"Galatasaray'ın stoperleri Eren'e karşı kısa kalıyor. Şu anda görüntü formalite maçı izliyoruz."

''Serseri toplara Podolski vurur!''

Galatasaray'ın Bursaspor'a oynayacağı maç çok pozisyonlu güzel bir maç olur. Podolski ortalaması 14-15 gol olan bir oyuncu. Boştaki serseri toplara bilin ki o vurur. Podolski'nin gollerini çıkart, yaptıklarıyla milli takıma almazsın. 

Galatasaray önümüzdeki sezon cezasını çekemez bir pozisyonda ligi bitirirse, bu gelecek sezonu da etkiler. Sabri'yi ilk yarıda beğenmedim. Son bölümde iyiydi. Takıma uydu.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...