Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Hamzaoğlu maçın ardından duvarları yumrukladı

Düzenleyen:
Hamzaoğlu maçın ardından duvarları yumrukladı

SPOR Haberleri

Bursaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu maç sonunda oldukça sinirlendi.

Bursaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu maç sonunda oldukça sinirlendi.  Bir taraftarın, ‘Gençleri oynat hocam’ sözlerine "Emrin olur, baş üstüne" diye cevap veren başarışı çalıştırıcı, daha sonra soyunma odasına giderken sinirlenerek duvarlara vurdu. Öte yandan Hamzaoğlu Bursaspor’un başına geçtiğinden itibaren eski takımı Galatasaray’dan fazla puan topladı. Ligde çıktığı 16 maçta Galatasaray 4 galibiyet, 7 beraberlik ve 5 mağlubiyetle 19 puanı hanesine yazdırırken, Hamzaoğlu ise 7 galibiyet, 3 beraberlikle 24 puan topladı ve Galatasaray'ı geride bıraktı.

Hamzaoğlu maçın ardından duvarları yumrukladı

Aslanlar Hamza Hoca ile hasret giderdi 
Hamza Hamzaoğlu maç öncesinde eski öğrencileriyle tek tek hasret giderdi. Hamzaoğlu maç sonu yaptığı açıklamada, "G.Saray son haftalarda toparlandı. Sezon başı yaptığımız planlamalar etkisini şimdi gösteriyor. Galibiyete yakındık, pozisyonları değerlendiremedik" dedi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...