Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Royal Halı Gaziantep - Fenerbahçe maçı ertelendi!

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Royal Halı Gaziantep - Fenerbahçe maçı ertelendi!

SPOR Haberleri  / İHA

Basketbol Spor Toto Süper Ligi’nde bugün 16.00’da oynanması gereken Royal Halı Gaziantep - Fenerbahçe karşılaşması ileri bir tarihe ertelendi.

Spor Toto Basketbol Ligi’nin 28. haftasında bugün saat 16:00’da Gaziantep Karataş Şahinbey Spor Salonu’nda oynanması gereken Royal Halı Gaziantep - Fenerbahçe müsabakasının güvenlik gerekçesiyle ertelendi.

Türkiye Basketbol Federasyonu’ndan (TBF) konuya ilişkin yapılan açıklamada, "Gaziantep’te bu sabah saatlerinde emniyet müdürlüğüne yapılan hain terör saldırısı sonrasında Gaziantep Valiliği, Basketbol Federasyonumuza bir yazı göndermiştir. Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya’nın imzasıyla gelen faksta, Spor Toto Basketbol Ligi’nin 28. haftasında bugün saat 16:00’da Gaziantep Karataş Şahinbey Spor Salonu’nda oynanması gereken Royal Halı Gaziantep - Fenerbahçe müsabakasının güvenlik gerekçesiyle ertelenmesi talep edilmiştir. Türkiye Basketbol Federasyonu değerlendirmesinde talebi uygun görmüş ve müsabakanın ileri bir tarihe ertelenmesine karar vermiştir. Müsabakanın hangi gün oynatılacağı BSL Direktörlüğü tarafından daha sonra açıklanacaktır" denildi.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...