HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Eto'o takımına servet kazandırdı

Düzenleyen:
Eto'o takımına servet kazandırdı
Eto, Eto Golleri, Eto Antalya, Haber

SPOR Haberleri

Antalyaspor'un dünyaca ünlü yıldızı Samuel Eto'o, attığı ve attırdığı gollerle bu sezon takımına 13 milyon TL kazandırdı.

Süper Lig'de önceki gün Torku Konya ağlarını sarsarak ligdeki 20. golünü atan Antalya'nın dünyaca ünlü yıldızı Samuel Eto'o, sözleşmesindeki ek madde gereği 300 bin Euro prim kazandı.

Antalya tarihinin bir sezonda en fazla gol atan yabancı oyuncusu ünvanını da eline geçiren 35 yaşındaki forvet, yaşına rağmen takımının en fazla forma giyen oyuncusu olarak da dikkat çekti. Eto'o, takımının ligde attığı 45 golün 20'sini kaydederken, 6 da asist yaptı.

13 MİLYON TL KAZANDIRDI

Akdeniz ekibi, Kamerunlu yıldızının gol attığı 15 maçın 8'inde sahadan galip ayrılırken, 4'ünde ise berabere kaldı. TFF'den galibiyette 1 milyon 300 bin TL, beraberlikte ise 650 bin TL prim kazanan Antalya, Eto'o sayesinde toplam 13 milyon TL gelir elde etmeyi başardı.

Gösterdiği üstün performansla takımının ligde 39 puan toplamasını sağlayan golcü oyuncu, sezon sonunda gol kralı olması halinde ise yine sözleşmesindeki ek madde gereği 300 bin Euro'nun daha sahibi olacak.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...