Şota: 'Beni geçti şerefsiz'

Düzenleyen:
Şota: 'Beni geçti şerefsiz'

SPOR Haberleri

Ünlü teknik direktör Şota Arveladze, "Ajax Arena'da en çok gol atan bendim ama Suarez geçti beni şerefsiz." dedi.

Son olarak Trabzonspor'u çalıştıran teknik direktör Şota Arveladze, ligde şampiyonluğa Beşiktaş'ın olacağını düşündüğünü söyledi. Gürcü teknik direktör Luis Suarez hakkındaki yorumuyla ise dinleyenleri güldürdü.

"BEŞİKTAŞ ZİRVEYİ BIRAKMAZ"

Radyo Bilyoner'e konuşan Şota Arveladze, "Beşiktaş sezonun ilk haftasından beri büyük bir özgüvenle oynuyor. Performansları sürekli artıyor. Vodafone Arena da gerçekten muhteşem bir stadyum olmuş. Derbi maçlarda her sonuç ortaya çıkabiliyor ama bu hafta Beşiktaş avantajlı. Zirvenin değişeceğini düşünmüyorum. Ayrıca şu anda Beşiktaş'ta oynuyor olsaydım çok gol atardım'' dedi.

"GEÇTİ BENİ ŞEREFSİZ"

''Şu anda çok yetenekli golcüler var. Ibrahimovic, Agüero ve Lewandowski gibi. Bildiğim tek şey ise Suarez'den yüzde 100 daha iyi golcü olduğum. Ajax Arena'da en çok gol atan bendim ama Suarez geçti beni şerefsiz.''

Şota, 125 maçta 72 gol, Suarez ise 158 maçta 111 gol atmıştı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...