Gençleşme operasyonu

Düzenleyen:
Gençleşme operasyonu

SPOR Haberleri

Bordo-mavililer gelecek sezon için çalışmalara şimdiden başladı. Yeni transferlerle birlikte 25.4 olan yaş ortalaması 22-23'e düşürülecek

Trabzonspor'da 50. kuruluş yıldönümü için radikal bir karar alındı: Takım gençleşecek... Mevcut kadrosunda 33 yaşındaki Bosingwa, 32 yaşındaki Cardozo ile 31 yaşındaki Fatih ve 30 yaşındaki Erkan gibi isimleri bulunduran ve yaş ortalaması 25.4 olan Trabzonspor, yeni sezonda yapacağı transferler ile birlikte ortalamayı 22-23 arasına çekmeyi planlıyor. Bu doğrultuda bordo-mavililerin izleme ekibinin de genç oyuncular üzerinde durduğu ve en az 2-3 yıldız adayını takıma kazandırmak için arayışlarını sürdürdüğü belirtildi. Öte yandan kadro dışı bırakılan ancak kendileri için uygulanan antrenmanlara katılan oyunculardan Özer ve Cavanda’nın durumu değerlendirilecek. Bu futbolculardan Cavanda’nın affedilme ihtimalinin yüksek olduğu belirtilirken, Özer’in durumu ise belirsizliğini koruyor.
Yönetim toplanıyor
Öte yandan Trabzonspor yönetiminin, Başkan Muharrem Usta önderliğinde yarın Trabzon’da bir araya gelerek geniş çaplı bir toplantı gerçekleştireceği öğrenildi. Gelecek yılın planlamasını yapan bordo-mavililerin, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde tam katılımlı bir toplantıyla gündemdeki konuları ele alacağı, UEFA’dan çıkacak muhtemel kararları masaya yatıracağı ve yeni sezon yapılanmasıyla ilgili yol haritasını çizeceği belirtildi. Çaykur Rizespor maçı öncesi yapılacak bu toplantıda, yeni sezonda takımın başına getirilecek teknik direktör konusunda da fikir alışverişi yapılacağı ifade edildi.

Kara sevda

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, Senegalli stoper Kara Mbodj'yi izleyip beğendi. Bordo-mavililerin teknik direktörlük için düşündüğü Besnik Hasi'nin çalıştırdığı Anderlecht'te forma giyen 26 yaşındaki oyuncu 1,92 boyunda. Sağ ayağını kullanan Kara hücumcu bir stoper. Bu sezon 41 maça çıktı ve 3 gol atıp, 3 asist gerçekleştirdi. Belçika ekibi ile 2019 yılına kadar sözleşmesi bulunan Kara'nın piyasa değeri 4.5 milyon avro olarak gösteriliyor. 

 

 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...