Kritik tarih: 27 Mayıs

Düzenleyen:
Kritik tarih: 27 Mayıs

SPOR Haberleri

Sıcak para bulmakta ve borçları yönetmekte zorlanan G.Saray Başkanı’nın üzerindeki baskı arttı. Bir hayli yıpranan Özbek’in büyük ihtimalle “erken seçim” diyeceği belirtiliyor

BURHAN CAN TERZİ

Basketbolda yaşanan Avrupa zaferi, Galatasaray'ın üzerindeki kara bulutları kısa bir süreliğine dağıtsa da, bir hafta süren "Lale devri" sona erdi. Mayıs ayı içerisinde ödemesi zorunlu sözleşme yükümlülükleri 90 milyon lira olan Galatasaray'da, yönetim bu parayı bulmanın yollarını ararken, Mecidiyeköy'deki otel arazisinin devirli satışını gerçekleştirerek nakit sıkışıklığını çözmek için girişimlerini sürdüren Başkan Dursun Özbek'in başka bir çare üretmekte zorlandığı belirtiliyor. Kurmaylarıyla saatler süren toplantı yapan Özbek'in, haziran ve temmuz aylarında da kulübü sıkıntılı bir sürecin beklediğini hatırlatarak, "Futboldaki son resmi maçı kupa finali olacak. Kimsenin motivasyonu dağılmasın diye sezon sonunu bekliyoruz. Ama final oynanır oynanmaz hiç zaman kaybetmeden karar vermek zorundayız" ifadelerini kullandığı öğrenildi.
Stres çoğaldı
G.Saray yönetiminin futbolculara 4 aydır ödeme yapmadığı da iddia edilirken, muhalefet kulislerinde ise Haldun Üstünel ve Abdürrahim Albayrak hamlelerinden de sonuç alamayan Dursun Özbek'in 26 Mayıs 2016 tarihinde oynanacak Türkiye Kupası finalinden sonra, kongreye gitmeye karar vereceği konuşuluyor. Özellikle son 6 ayda üzerinde bir hayli baskı olsa da, "Bir yere gitmiyorum" mesajı veren Galatasaray başkanının, bu strese daha fazla dayanamayacağı belirtildi. Ayrıca camiadaki birçok ismin muhtemel "erken seçim" için hazırlıklara bile başladığı söyleniyor. 

Carole için 300 bin avro daha ödenecek

G.Saray’ın Fransız futbolcusu Lionel Carole’ün sözleşmesindeki özel madde devreye girdi. Rize maçına ilk 11’de başlayan Carole için, sarı-kırmızılılar eski kulübü Troyes’a 300 bin euro daha ödeyecek. Fransız kulübünden 1 milyon 500 bin avroya transfer edilen Carole'ün sözleşmesinde; 2015-2016 sezonunda 25 maça ilk 11’de çıkması halinde, eski kulübüne 300 avro daha ödeme yapılacağı maddesi eklenmişti.

 

 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...