Muslera dev teklife 'hayır' diyemedi!

Düzenleyen: / Kaynak: Hürriyet
Muslera dev teklife 'hayır' diyemedi!

SPOR Haberleri  / Hürriyet

Meksika'nın en büyük kulüplerinden Tigres'in Fernando Muslera ile yıllık 5 milyon Euro karşılığında anlaşma sağladığı iddia edildi.

Galatasaray'ın Uruguaylı file bekçisi Fernando Muslera'nın dün akşam Çaykur Rizespor maçı sonrası söylediği, "İyi bir teklif gelmesi halinde yönetimle birlikte oturur düşünürüz" sözleri büyük yankı yaşattı. Fernando Muslera, gelecek sezon büyük olasılıkla sarı kırmızılı formayı giymeyecek. 29 yaşındaki başarılı kaleci yeni sezonda Meksika Ligi'nde oynayacak. Geçtiğimiz yıl Galatasaray'ın da talip olduğu Fransız golcü Andre Pierre Gignac'ı yılda 4 milyon euro karşılığında renklerine bağlayan Meksika kulübü Tigres, Muslera'nın da transferini büyük ölçüde bitirdi.

Yıllık 5 milyon teklif ettiler

Ülkenin en zengin ve büyük kulüpleri arasında yer alan Tigres'in, Uruguaylı kaleciye yılda 5 milyon Euro teklif ettiği ve anlaşma sağladığı ifade edildi. Tigres yetkilileri ayrıca, Galatasaray yönetimi ile de temasa geçip bonservis pazarlığına başladı. Pazarlıkların birkaç gün içinde sonuçlanması bekleniyor. Galatasaray, Fernando Muslera'yı 2011 yılında 6 milyon 750 bin Euro karşılığında Lazio'dan transfer etmişti.

 

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Hürriyet
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...