Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Arda ayrılık haberleri sonrası ilk kez konuştu

Düzenleyen:
Arda ayrılık haberleri sonrası ilk kez konuştu

SPOR Haberleri

Arda Turan, "Geleceğim hakkında şüpheye düştüğümde çocukluğumu düşünüyorum. Çünkü burası çocukluk hayalimdi. Bu güzelliğin bozulmasına kolay kolay izin vermem." dedi.

Son dönemde İspanya'da ağır eleştiriler alan Arda Turan'ın gelecek sezon bir başka takıma transfer olabileceği konuşuluyor. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Arda ise çarpıcı ifadeler kullandı:

"GELECEĞİM HAKKINDA ŞÜPHEYE DÜŞTÜĞÜMDE..."

"Barcelona'daki geleceğim hakkında şüpheye düştüğümde çocukluğumu düşünüyorum. Çünkü Barcelona benim çocukluk hayalimdi. Bu formayı giymek, Iniesta, Messi, Suarez ve Neymar'la arkadaş olmak çok güzel. Bu güzelliğin bozulmasına kolay kolay izin vermem. Sabırlı olacağım."

23 MAÇTA 2 GOL 4 ASİST

Sezonun ilk yarısında Barcelona Kulübü'nün cezası nedeniyle futbol oynamayan Arda Turan, Ocak 2016'dan sonra 23 maçta forma giydi; 2 gol atıp 4 asist yaptı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...