Derbi için ne dediler?

Düzenleyen:
Derbi için ne dediler?

SPOR Haberleri

Ünlü isimler Galatasaray-Beşiktaş derbisini yorumladı

ÜMİT KARAN:Aslan işine bakar

G.Saray'ın unutulmaz golcülerinden Ümit Karan, Beşiktaş mücadelesiyle ilgili, "Derbi derbidir. Kimin şampiyon olacağı G.Saray’ı ilgilendirmez. G.Saraylı futbolcular aslan gibi çıkıp mücadelesini verecektir. Futbolcular sonuna kadar kazanmak için oynayacaktır. Öyle basında çıkan iddialardan etkilenmezler" şeklinde konuştu.

AYHAN AKMAN: Stres daha az

G.Saray'ın eski kaptanı Ayhan Akman, derbiyle ilgili konuştu. Akman, "Herkes, 'G.Saray, F.Bahçe'nin şampiyon olmasını istemez.' diyor ama futbolcu öyle düşünmez. Konuşulan şeyin gerçeği yansıtmadığını düşünüyorum. Galatasaray, ilk 5'e girmeyi kovalıyor ama stresi daha az hissedecekler" ifadelerini kullandı. 

NECATİ ATEŞ:  Favori olmaz

Eski Galatasaraylı futbolcu Necati Ateş, Beşiktaş'ın maça açık ara favori çıktığını söylemesine rağmen, derbilerin favorisinin olmadığını vurguladı. Ateş "Galatasaray, kötü giden sezonda böyle maçları kazanarak taraftarını mutlu etmeye çalışacak. Beşiktaş, gerçekten çok iyi futbol oynuyor. Galatasaray için zor bir maç ama ne olursa olsun derbi" dedi.

ALİ GÜLTİKEN:  Beşiktaş kazanır

“Galatasaray'ın defansı da takım savunması da Beşiktaş'a nazaran zayıf. Beşiktaş, ligin en çok pozisyon üreten takımı olarak galip gelecektir. Sosa, Oğuzhan Özyakup, Gomez ve Quaresma derbide Beşiktaş'ın en büyük kozları olacaktır. Maçın Beşiktaş'ın pozisyon üretkenliği içinde geçeceğine inanıyorum. Beşiktaş'ın kazanacağını düşünüyorum." 

FEYYAZ UÇAR: Sosa belirler

“Beşiktaş'ın artık tecrübeli  bir kadrosu var. 2-3 yıldır bir arada oynuyorlar. Beşiktaş'ta Sosa'nın performansı belirleyici  olacaktır. Oğuzhan önemli bir futbolcu ancak tam istikrar sağladığını düşünmüyorum. Bazı maçlarda çok iyi performans gösteriyor ancak kötü oynadığında da takımı eksik bırakıyor. Şampiyonluk gelirse birkaç sene üst üste mutlu sona ulaşır." 
 

ULVİ GÜVENEROĞLU:  Defansa dikkat

 

“Beşiktaş'ın bundan önceki maçlarda yaptığı savunma hatalarını yapmaması gerekiyor. Hücumda ne kadar iyiyse defansta o kadar sıkıntı yaşıyorlar. Bu konuda Beşiktaş'ın dikkatli olması lazım. Derbilerin stresi ve gerginliği bol oluyor ama Beşiktaş'ın önemli oyuncuları var. Orta sahada çok etkililer ama defansta bireysel hatalar dikkat çekiyor." 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...