Fenerbahçe, Başakşehir'e yenildi

Düzenleyen:
Fenerbahçe, Başakşehir'e yenildi

SPOR Haberleri

Rakibine ligin bitmesine iki hafta kala 6 puan fark yapan Beşiktaş'a şampiyonluk turu için evindeki Osmanlı maçında bir puan yetecek

Murad Tamer

F.Bahçe hiç çekmedi Başakşehir'den çektiği kadar. Geçen sezon 33. haftada belalısıyla berabere kalarak şampiyonluğu kaybeden F.Bahçe, rakibine bu defa mağlup olarak bitime 2 maç kala sezona büyük ölçüde havlu attı. Artık şampiyonluk için Beşiktaş'ın kalan iki maçını da kaybetmesini beklemek zorunda olan sarı-lacivertliler, dünkü maça son haftalarda etkili olan ilk 11'i ile çıkmıştı. Kadrosunda eski F.Bahçeli Emre Belözoğlu ve Bekir İrtegün'ü bulunduran Başakşehir henüz 4. dakikada golle burun buruna geldi. Visca'nın şutunu Josef çizgiden çıkardı. İlk 10 dakikadan sonra oyunu rakip yarı alana yıkan F.Bahçe buna rağmen ilk yarıda gol pozisyonuna giremedi. 
Visca böyle istedi
Sarı-lacivertliler adına ilk 45'te akılda kalan tek tehlikeli gol girişimi Volkan Şen'in ceza sahası içinde yerde kalmasıydı. Parlayacağının sinyallerini 4. dakikada veren Başakşehir'in yıldızı Visca, 60'ta ceza sahası dışında çok sert vurdu, top Volkan Demirel'in altından fileleri buldu: 1-0. F.Bahçe bütün hatlarıyla yüklenmişken, Nani'nin kafasını Volkan Babacan çizgiden çıkarmışken Visca çıktı yine sahneye. Boşnak golcü 65'te yeniden ağları sarstı: 2-0. Van Persie ile 77'de penaltıdan faydalanamayan F.Bahçe, 80'de Mehmet Topal'ın golüyle umutlandı. Penaltıyı kurtaran Volkan Babacan 90+1'de Van Persie'nin kafa şutunu da inanılmaz bir şekilde kurtarınca sahadan 3 puanla ayrılan Başakşehir, yıkılan F.Bahçe oldu: 2-1.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...