Orman: Biz hak ettik

Düzenleyen:
Orman: Biz hak ettik

SPOR Haberleri

Henüz resmileşmeden 'şampiyon olduk' demeyeceğini söyleyen Orman, "Ama bu sezon şampiyonluğu kim hak etti derseniz, Beşiktaş derim" ifadelerini kullandı

Beşiktaş'ta şampiyonluk heyecanı yaşanıyor. Pazar günü oynanacak maçta Osmanlıspor karşısında alınacak 1 puan bile siyah-beyazlıların şampiyonluğunu resmen ilan etmesini sağlayacak. Siyah-beyazlılar bir taraftan stadın hazırlanması ve kutlamalar için hummalı bir çalışma yaparken, diğer taraftan bu sezon elde edilen başarının gururunu yaşıyor. Başkan Fikret Orman, uzun ve meşakkatli bir yolculuğun ardından meyveleri toplamanın zamanının geldiğini söyledi. Henüz resmileşmeden 'şampiyon olduk' demeyeceğini belirten Orman, "Ancak bana şampiyonluğu kim hak etti diye sorarsanız cevabım Beşiktaş olur. 2.5 yıldır her maçı deplasmanda oynayarak, feda dönemlerinden geçerek ve bir taraftan da stadımızı yapmaya çalışarak bu noktaya geldik. Bileğimizin hakkıyla, alnımızın akıyla bir sezonun sonuna geldik" ifadelerini kullandı. 
Kongre isteyenler nerede?
Sezon başından bu yana "Yeni stadımızda kupayı kaldırmak istiyoruz" dediğini hatırlatan Orman, "O zamanlar ben bunu söylerken hayal sattığımı söyleyenler vardı. Stadın yetişmeyeceğini, şampiyonluğun da hayal olduğunu düşünüyorlardı. Hiçbir zaman hayal satmadım. Yapamayacağımız şeylerin sözünü vermedim. Çok şükür bu günleri gördük. Daha 6 ay önce kongre hazırlığı yapanlar, olağanüstü kongre isteyenler vardı. Şimdi bir tane bile aday çıkmadı" ifadelerini kullandı. Başarıda en büyük payın futbolcular ve teknik heyete ait olduğunun da altını çizen Beşiktaş Başkanı, "Biz sadece takımın huzurlu bir şekilde çalışması için ortam hazırladık. Bu çocuklar her maça deplasmanda çıkarak, diğer meslektaşlarına oranla ailelerinden daha fazla ayrı kalarak, büyük fedakârlıklar yaparak şampiyonluğu hak ettiler" diye konuştu. 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...