Obradovic'ten final yorumu

Obradovic'ten final yorumu

SPOR Haberleri

Fenerbahçe Başantrenörü Zeljko Obradovic, Laboral Kutxa'yı 11 sayı farkla mağlup ettikleri maçın ardından konuştu.

Fenerbahçe Başantrenörü Zeljko Obradovic, THY Euroleague Final Four'da Laboral Kutxa'yı uzatmalarda 88-77 mağlup edip finale yükseldikleri maçın ardından yayıncı kuruluşa flaş röportajda konuştu!

Obradovic'in sözleri...

"Öncelikle çok mutluyum. Oyuncularım adına çok mutluyum. Bizi destekleyenler için çok mutluyum. Fenerbahçe, tarihinde ilk kez Euroleague finalinde. Kendimizi büyük final için en iyi şekilde hazırlık durumundayız. Bazen maç içersinde hızlıca kararlar vermek zorundasınızdır. Ben de 4-5 oyuncu kullanarak maçı çevirmeye çalıştım. Bence çok iyi oynadık. Çok tedirgin olduğumuz anlar vardı. İyi strateji seçtik. Mümkün olduğunca çabuk kullandık, topu çevirmedik. Bizim seviyemiz, bizim oyunumuz bu değil."

"ZOR BİR FİNAL BEKLİYORUM!"

"Bu çok özel bir final, Dimitris Itoudis (CSKA Moskova Koçu) 13 yıldır arkadaşız. Benim küçük kardeşim gibi. CSKA 'da olağanüstü iş çıkarıyor. 2 gün boyunca bunun için çok espri olacaktır. Zor bir final bekliyorum. Çok tecrübeliler, olağanüstü bir koçları var. CSKA çok zorlu bir rakip."

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...