Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Beşiktaş kongresinde gerginlik

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Beşiktaş kongresinde gerginlik

SPOR Haberleri  / AA

Beşiktaş Kulübünün 2015 yılı olağan idari ve mali genel kurulunda, başkan Fikret Orman ve yönetim kurulundan bazı üyelerin de karıştığı gerginlik yaşandı.

BJK Akatlar Spor Kompleksi'nde gerçekleştirilen kongrede, kulüp raporlarının görüşüldüğü bölümde söz alan üyelerden İsmail Tugay Güzel, başkan Fikret Orman'ı ağır sözlerle eleştirdi.

Salondaki üyelerin büyük bölümü, tepki gösterdiği Güzel'in kürsüden inmesini istedi. Bu sırada kürsünün arkasında bulunan yönetim kurulu üyesi Metin Albayrak da yerinden kalkarak Güzel'in üzerine yürümeye çalıştı.

Başkan Fikret Orman ve diğer yöneticiler Metin Albayrak'ı sakinleştirmeye çalışırken, salonda tansiyonun artması üzerine İsmail Tugay Güzel kürsüden indirilerek, kurulların yer aldığı platformun arkasındaki bölüme alındı.

Platformun arkasında da gerginlik devam ederken, başkan Orman ve bazı yöneticiler o bölüme geçti. Burada yaşanan arbedenin ardından Orman ve yöneticiler salondaki yerlerine döndü.

Olaydan sonra İsmail Tugay Güzel ve beraberinde bulunan bazı üyeler salon dışına çıkartıldı.

Orman: "Yöntem bu olmamalı"

Toplantıda görüşmelerden sonra tekrar kürsüye çıkan Fikret Orman, üzüntülü olduğunu dile getirerek, şunları kaydetti:

"Kendi kendime bazı zaman şu soruyu sormak ihtiyacı hissettim; 'acaba ben başka bir kulübün kongresine mi geldim? Beşiktaş, stadı bitmiş, Allah nasip ederse yarın şampiyonluk turunu atacak. Dünyada bir ilki başarmış, stadı olmadan şampiyon olmuş. Kendi stadına dönecek takımın kongresi oluyor, tek başına bir başkan adayı var. Herhalde ben başka bir yere geldim diye düşündüm. Üzüntülüyüm. İnsanların iktidar hırsı olabilir, bunu çeşitli şeyler üzerinden anlatmaya çalışabilirler ama yöntemleri bu olmamalı."

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...