Galatasaray için son fırsat

Galatasaray için son fırsat

SPOR Haberleri

Finansal Fair Play’den aldığı bir yıllık cezayı çekebilmek için ya kupayı kazanması ya da ligde ilk 5’e girmesi gereken Galatasaray, Akhisar’ı yenip son maça ümitli girmek istiyor... Cimbom kazanamazsa umudunu kupa finaline bırakacak

Galatasaray, Avrupa katılımını kupa finaline bırakmadan halledebilmek için son şansını Akhisar Belediyespor deplasmanında kazanıp son haftaya taşımak istiyor. Osmanlıspor'u 4 puan geriden takip eden Galatasaray, Ankara ekibinin lider Beşiktaş'a yenilmesi halinde farkı 1'e indirme şansına sahip olacak ve şansını son maça taşıyacak. Sarıkırmızılılar, Akhisar'ı yenemezse matematiksel olarak ilk 5'e girme ve doğal olarak Avrupa kupaları cezasını lig üzerinden çekme şansını kaybedecek.

POLDİ'NİN YERİNE FORVET GÜMÜŞ
Galatasaray'da Lukas Podolski'nin cezalı olması üzerine teknik direktör Jan Olde Riekerink, tercihini Sinan Gümüş'ten yana kullandı. Hollandalı hoca, forvette Umut Bulut yerine sakatlıktan döndükten sonra başarılı performanslar ortaya koyan 22 yaşındaki Sinan'a şans verecek. Sinan, hem driplingleri hem de gole yakın oyunuyla taraftarın sevgilisi olmuştu.

ASLAN'IN KABUSU: DEPLASMAN
 Cimbom ligde son 12 dış saha maçında 5 beraberlik, 7 yenilgi görerek deplasmanlardaki zaafiyetini ortaya koydu. G.Saray ligde son deplasman galibiyetini 3 Ekim'de 2-0'lık skorla Başakşehir'den almıştı. Riekerink döneminde ise Eskişehir'e 4-3, Antalya'ya 4-2 yenilen G.Saray, Bursa'dan da 1-1'lik beraberlikle döndü.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...