İkinci şampiyonluğum

Düzenleyen:
İkinci şampiyonluğum

SPOR Haberleri

Kaptan Beşiktaş’ın parçası olmanın keyifli olduğunu söyledi. Trabzonspor taraftarına selam yolladı

Maç sonunda büyük mutluluk yaşayanlardan birisi de Tolga Zengin’di… Ve maç sonu bir gazetecinin “İlk şampiyonluğunuz” kelimeleri ile başlayan sorusuna “Benim için ilk değil, ikinci şampiyonluğum. Size göre ilk olabilir” diyerek yanıt verdi ve 2010-11 sezonunu hatırlattı. Tolga Zengin ardından da ‘Trabzonspor taraftarına da selam yolluyorum” ifadesini kullandı. 
Zengin şampiyonluk yarışıyla ilgili değerlendirmesinde de “Çok farklı yansımalar oldu. Öndeyken, dezavantajlı gibi gösterildiğimiz noktalar oldu ama Allah’a şükür cevabımızı verdik. Her şeyin anlam kazanması için burada kazanmamız gerekiyordu. Bu takımın bir parçası olmak çok keyifli. Benim kulübümle imza atmama gerek yok. Oturur, konuşuruz, çok problem değil” dedi. Tolga’nın röportajı sırasında yanına gelen ve alnından öptüğü malzemeci Süreyya Soner ise “Bu benim 8. Şampiyonluğum” ifadesini kullandı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...