Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Trabzonspor: Leicester olacağız

Düzenleyen: / Kaynak: Sabah
Trabzonspor: Leicester olacağız

SPOR Haberleri  / Sabah

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, Ersun Yanal'la yapılan anlaşma sonrası Lig TV'de kulübün yol haritasını anlattı.

İngiltere Premier Lig'de Leicester City'nin dar bütçesiyle devlere kafa tutmasını Ersun Yanal'la masaya yatırdıklarını belirten başkan Usta, yeni yolculuk için şunları söyledi: "Trabzonspor tarihinin en düşük maliyetiyle mücadele etme noktasına geldi. Sadece oyunculara ayrılacak kısmı hesaplarsak 50 milyon TL oyuncu bütçesi olmak zorunda. İstesek de harcayamayız. Dar bir bütçeyle, sağlıklı bir yolculuğa çıkmamız gerekiyordu. Yönetim ve hocanın birlikte hareket etmesi lazım."

CAMİA ARKAMIZDA DURSUN
 "Camiamız şunu bilsinki Ersun Yanal'la masaya her şeyi yatırdık. Bir başarı için öyle bir yükün altına giriyoruz ki Ersun bizden biz ondan heyecanlıyız. Beşiktaş'ın yaşadığı süreci biz de yaşayacağız. Bazı oyuncular, yöneticiler, hocalar Trabzonspor kimliğinin üzerine geçmiş durumda. Bunlara neşter vuracağız. Kimse Trabzonspor'un üzerinde değil. Gelecek yıl sağlıklı bir iskelet oturtma dönemi yaşıyoruz. Beşiktaş örneğini, Trabzonspor camiası olarak herkesin irdelemesi gerek. Doğru işler yapanları desteklemezsek, 4-5 sene daha geçer. Ey Trabzonspor camiası, eski başkanlar; bunu yapmak zorundayız. Arkamızda durun."

GİDECEKLER BELLİ...
 "Takımdaki tasnifleri yapmış durumdayız. Gönderilecekler, kalacaklar belli. Kontratların değeri yüksek o nedenle elden çıkartmanın ne kadar zor olduğu malum. Yollarımızı ayırmak istediğimiz oyunculara şunu söylüyoruz; 'Bu iş olmadı, gelecekte de olmayacak.' Takım içinde herhangi bir hizipçilik çıkartacak Allah'ın kulu kalmayacak."

KADRO 25 KİŞİ OLACAK
 "5'i genç, 15'i direkt oynayacak oyunculardan kurulu 25 kişilik bir kadro olacak. Bu 25 nereden geliyor. UEFA'dan geliyor. O gelecek, bu gelecek, 35-45 kişi yok. Bu 25 kişiyle birlikte olacağız. Gelecek yıl daha az sakatlık olacaktır. Bunu da herkes görecek."

YANAL SABAH'A KONUŞTU: BİRLİKTELİK VE SABIR LAZIM
 Trabzonspor, üçüncü Ersun Yanal döneminin başladığını resmen duyurdu. İki yıllık imza atan tecrübeli çalıştırıcı, ilk sezon 1 milyon 450 bin Euro, ikinci sezon da 1 milyon 800 bin Euro olmak üzere toplam 3 milyon 250 bin Euro kazanacak. Ersun Yanal anlaşma sonrası ilk açıklamayı SABAH'a yaptı: "Geride kalan kötü sezondan tüm dersleri çıkaracağız. Bizimle hedefe yürüyecek oyuncuları belirleyeceğiz. Az konuşup çok icraat yapacağız. Camia başarı bekliyor. Bu da birliktelik ve sabırdan geçiyor. Herkes bize destek olsun. Önemli bir yola çıkıyoruz. İnşallah başarılı olacağız."

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Sabah
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...