HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

UEFA’nın kralı kim?

Düzenleyen:
UEFA’nın kralı kim?
Liverpool Sevilla Basel’, Haber

SPOR Haberleri

Liverpool ile Sevilla Basel’de Avrupa’nın 2 numaralı kupası için kapışacak

Futbolda Avrupa’nın kulüpler bazındaki iki numaralı kupası bu akşam sahibini bulacak. UEFA Avrupa Ligi’nin finalinde İngiliz ekibi Liverpool ile İspanyol takımı Sevilla, İsviçre’nin Basel şehrinde karşı karşıya gelecek. Saint Jakop-Park’ta 21.45’te başlayacak karşılaşmayı İsveçli hakem Jonas Eriksson yönetecek. 2006 ve 2007’deki şampiyonluklarının yanı sıra son iki yılın da kazananı olan Sevilla, bu yılki finali de kazanırsa üst üste 3 defa bu kupayı müzesine götüren ilk takım olacak. Jürgen Klopp ile yeniden çıkışa geçen Liverpool ise tarihinde 4. defa kupayı almaya çalışacak. 

EN PAHALISI FİRMİNO

İki takım içinde en pahalı oyuncu olarak Liverpool'un yıldızı Roberto Firmino göze çarpıyor. Brezilyalı yıldızın ücreti 35 milyon avro olarak gösteriliyor. Forvet arkası oynayan Firmino'nun Premier Lig'de 10 golü var. 

REYES 5'İNCİNİN PEŞİNDE

UEFA Kupası'nı 4 defayla en çok kazanan isim İspanyol oyuncu Jose Antonio Reyes oldu. Reyes Atletico ile 2010 ve 2012'de, Sevilla ile de 2014 ve 2015'te bu sevinci yaşadı. İspanyol oyuncu Sevilla ile 5. kupanın peşinde.

Yayın: TRT1
Saat: 21.45

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...