Ömer Faruk Yurtseven North Caroline State ile anlaştı

Düzenleyen: / Kaynak: Fanatik
Ömer Faruk Yurtseven North Caroline State ile anlaştı

SPOR Haberleri  / Fanatik

Fenerbahçe'de Obradovic'in tepki gösterdiği Ömer Faruk Yurtseven, Amerika Kolej Ligi takımlarından North Caroline State ile anlaştığını duyurdu.

Fenerbahçe'de geleceği tartışma konusu olan ve Obradovic ile tartışma yaşadıktan sonra A takımda kadro dışı kalan genç oyuncu Ömer Faruk Yurtseven, Amerika Kolej Ligi takımlarından North Caroline State ile anlaştığını resmen duyurdu. Genç oyuncu kendisine ait resmi sosyal medya hesaplarından transferi duyurdu.

OBRADOVIC'İN HIŞMINA UĞRAMIŞTI

Ömer Faruk Yurtseven takımdan ayrılarak Amerika'ya gitmek istediğini Obradovic'e iletmiş ve tecrübeli coach genç oyuncuyu sert bir dille eleştirmişti.

91 SAYI ATTI

Bunun üzerine kadro dışı kalan oyuncu kendi yaş gruplarında maçlara çıkmaya başlamış ve geçtiğimiz hafta oynanan maçta 91 sayıyla rekor kıran Ömer Faruk'un yeni adresi Amerika'dan North Caroline State oldu. Oyuncunun bir seneyi burada geçirdikten sonra NBA draftına girmesine kesin gözüyle bakılıyor.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Fanatik
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...