HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Çağırmazdım acil olmasa

Düzenleyen: /
Çağırmazdım acil olmasa
Fatih Terim, Haber

SPOR Haberleri

Çarşamba günü Lucescu'nun ismini telaffuz eden G.Saray Başkanı’nın hedef şaşırttığı ortaya çıktı. Özbek, bir gün önce "Size ihtiyacımız var" diyerek Terim'den sözü almış

Galatasaray Kulübü dönüp dolaşıp tercihini yine Fatih Terim'den yana kullandı. Nisan ayında gelecek sezonunu teknik direktörünü aramaya başlayan sarı-kırmızılı yönetim, birçok yabancı ismin kapısını çalsa da, Mircea Lucescu ile görüşse de son tahlilde 'İmparator'da karar kıldı. Türkiye Futbol Direktörü ile yakın temasa aslında önceki hafta geçildi. Bu arada yönetici Mehmet Özbek, Lucescu ile de görüşmelerini sürdürüyordu ancak iş tıkanma noktasına gelmişti. G.Saray Başkanı Dursun Özbek kardeşine, "Olayı yokuşa sürmeye devam ediyorsa, bağlantıyı kes" talimatı verdi. Yani Rumen teknik adamın Galatasaray'a gelme ihtimali önceki hafta sona ermişti. Dursun Özbek 18 Mayıs günü, "Lucescu ile görüştük, haber bekliyoruz" diyerek hedef şaşırttı. 
Göreve hazırım 
Lucescu'yu tamamen gözden çıkaran yönetim tüm enerjisini Fatih Terim üzerine yoğunlaştırdı. Başkan Dursun Özbek, UEFA Şampiyonluğu’nun yıldönümünü fırsat bilerek, Fatih Terim'le iletişimini artırdı. 17 Mayıs salı gününe kadar telefonda birbirlerine karşılıklı mesajlar veren ikili, Galatasaray Adası'nda düzenlenen etkinlikte yüz yüze görüştü. Özbek'in bu görüşmede, "Galatasaray'ı el ele ayağa kaldırmamız gerekiyor. Size ihtiyacımız var" dediği Terim'in de "Avrupa şampiyonasının sonuna kadar sabrederseniz, G.Saray için her zaman göreve hazırım" cevabını verdiği öğrenildi. Bu olaydan bir gün sonra da tecrübeli teknik adam, "G.Saray'la görüşürüm" açıklaması yaptı. Son gelen bilgilere göre Terim, 13 Temmuz'da Florya'da olacak. 

BURHAN CAN TERZİ

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...