Ada Oğuzhan'ı konuşuyor

Ada Oğuzhan'ı konuşuyor

SPOR Haberleri

Kariyerine Arsenal Kulübü’nde başlayan 23 yaşındaki yıldıza hayran kalan İngilizler, sosyal medyadan övgüler yağdırdı

İngiltere karşısında Türkiye'nin en dikkat çeken ismi şüphesiz Oğuzhan Özyakup'tu... Beşiktaş, yedi yıl sonra şampiyonluğa ulaşırken tarihi başarının baş aktörleri arasına adını yazdıran 23 yaşındaki oyuncu, harika oyununu ay-yıldızlı forma altında sürdürdü. Attığı ara paslarla İngiltere savunmasını sık sık terse yatıran Oğuzhan'ın performansına Ada'dan övgü yağarken, Arsenal taraftarları eski oyuncuları için adeta ağıt yaktı.

James Brown: Arsenal'in Özyakup için geri alma maddesi var mıydı?
Chi Chi Man: Özyakup, Jack Wilshere'dan çok daha komple bir oyuncu gibi görünüyor. Ona hayrandım, Arsenal onu nasıl bıraktı? West Ham için harika transfer olur.
Supreme Arsenal: Özyakup ayrıldığında çok üzülmüştüm, takımdaki favori genç oyuncumdu. Dünya çapında bir pas...
Arteta Assist: Özyakup, evine dön kardeşim! (Arsenal'den bahsediyor)
Jack Pitt-Brooke: Özyakup klas bir oyuncu, onu tekrar İngiltere'de izlemeyi çok isterim.

GOLCÜLER İŞBAŞINDA
İngiltere Milli Takımı, Premier Lig'in gol kralı ve en yakın takipçisi ile A Milli Takım'ın başına çorap ördü... Tottenham'ın 25 gollü kralı Harry Kane, ağlarımızı havalandıran ilk isim olurken, attığı 24 golle Leicester City'yi şampiyonluğa taşıyan James Vardy, tabelayı belirleyen isim oldu.

11
 A Milli Takımımızın ilk 11'inden sadece Volkan Babacan, Caner Erkin ve Selçuk İnan, İngiltere kalesine şut çekmedi

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...