Ersun Yanal yönetime transfer raporu verdi, en az 7 takviye

Düzenleyen:
Ersun Yanal yönetime transfer raporu verdi, en az 7 takviye

SPOR Haberleri

Trabzonspor’un yeni hocası, stoper, sol bek, orta saha ve santrfor olmak üzere 7 oyuncu istedi. Özer, Aykut ve Douglas gidici

Yeni sezona radikal bir yapılanmayla girmeyi hedefleyen Trabzonspor’da Teknik Direktör Ersun Yanal, yönetime takımda büyük değişiklikler yapmak için rapor verdi. Tecrübeli çalıştırıcının stopere 1, savunmanın soluna 1, orta sahaya 2, kanatlara 2, bir de forvete olmak üzere toplam 7 transfer yapılmasını istediği belirtildi. Yanal'ın bütçenin uygun olması durumunda ofansif bir orta saha oyuncusunun da takıma kazandırılması için rapor verdiği ortaya çıktı. Ayrıca başarılı çalıştırıcının Kayserispor'da kiralık olarak forma giyen Zeki Yavru ve Osmanlıspor'a kiralanan Uğur Demirok'un da takıma geri dönmesi için Başkan Muharrem Usta ile fikir alışverişinde bulunduğu belirtildi. İki futbolcunun gelecek sezon büyük ihtimalle takım bünyesinde tutulması bekleniyor.

Yıldızlar gidiyor!
Bordo-mavili takımda Douglas ile Aykut Demir’in de satılması gündeme geldi. Akhisar Belediyespor'dan transfer edilen Güray'ın sol bekte beklenen performansı sergileyemediği için Yanal'ın bu bölgeye de takviye istediği, ayrıca yeni sezonda Özer Hurmacı'yı da düşünmediği öğrenildi. Kanatlarda Erkan Zengin ve Yusuf Erdoğan'ın performansları oldukça tartışılmıştı. Ersun Yanal bu oyuncuların hem performansını yükseltmek, hem de takım içi rekabeti artırmak için de takviye istiyor. Forvette ise Cardozo’nun Çin kulüpleriyle temaslarını sürdürdüğü belirtildi. Bu sebeple Muhammet Demir’e alternatif ya da onun yerinde oynayacak yabancı bir golcü arayışının da sürdüğü ifade ediliyor.

AKYAZI’YI DİZAYN EDECEK 
Yeni sezonda Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'ni , Akyazı Spor ve Kültür Kompleksi'ne taşıyacak olan Trabzonspor, Teknik Direktör Ersun Yanal'ın iş başı yapmasının ardından yeni tesislerde inceleme yapacak. Burada bir takım düzenlemeler yaparak, spor tesisine uygun bir yapılaşma kurmayı planlayan bordo-mavili yönetim bu konuda Ersun Yanal'ın fikirleri doğrultusunda hareket edecek. 

İMZAYA GELİYOR
Bordo-mavili kulüple
2 yıllık anlaşma sağlayan Ersun Yanal, hafta içinde Trabzon'a gelerek resmi sözleşmeye imza atacak. Tecrübeli teknik adam, daha sonra da gelecek sezon çalışmalarına yoğunlaşacak. Yanal'ın yönetimden özellikle transfer çalışmalarının kampa kadar bitirilmesini istediği belirtildi.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...