Galatasaray ve Fenerbahçe'ye transfer yasağı

Düzenleyen:
Galatasaray ve Fenerbahçe'ye transfer yasağı

SPOR Haberleri

FIBA, aralarında Galatasaray erkek, kadın ve Fenerbahçe'nin kadın takımlarının da yer aldığı 3'ü erkek, 2'si kadın 5 takıma transfer yasağı getirdiğini duyurdu.

Uluslararası Basketbol Federasyonları Birliği FIBA, üçü erkekler ikisi de kadınlar olmak üzere 5 Türk takımına, ödenmeyen oyuncu alacakları yüzünden 'transfer yasağı' getirdi.

TRABZON VE KONYA DA LİSTEDE

Alacaklarını tahsil edemeyen oyuncuların, menajerleri ve avukatları vasıtasıyla yaptıkları başvuruları değerlendiren FIBA, Spor Toto Basketbol Ligi'nde yer alan Galatasaray Odeabank, Trabzonspor Medical Park ve ligden düşen Torku Konyaspor erkek takımları ile Fenerbahçe ve Galatasaray kadın takımlarına transfer yasağı koydu.

ÖDEMELER YAPILINCA YASAK KALKACAK

Bu sezon için transfer dönemi kapandığından önümüzdeki sezonu kapsayacak olan transfer yasağı, gecikmiş oyuncu alacaklarına dair mahkeme masrafları ve yasal faiz tutarları ile ilgili ödemeler yapıldığı taktirde kaldırılacak.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...