Töre Ada yolcusu

Düzenleyen:
Töre Ada yolcusu

SPOR Haberleri

Bilic'in çok istediği yıldız futbolcu için geçen sezonun devre arasında İstanbul'a gelen ancak "Sezon sonu görüşelim" cevabını alan İngilizler, siyah-beyazlılarla yeniden pazarlığa oturdu

Beşiktaş'ta en az Mario Gomez kadar geleceği tartışılan oyunculardan biri olan Gökhan Töre'ye Ada yolu gözüktü. Siyah-beyazlı takımın eski çalıştırıcısı Slaven Bilic'in West Ham'ın başına geçtiği günden bu yana ısrarla istediği oyuncu için İngiliz ekibinin yöneticileri yeniden kapıyı çaldı. İngilizler aralık ayında Gökhan Töre için İstanbul'da Başkan Fikret Orman'la görüşerek teklifini iletmiş, ancak "Şampiyonluğa gidiyoruz, hiçbir oyuncumuzun devre arasında ayrılmasına izin veremeyiz. Çok istiyorsanız sezon sonu görüşelim" cevabıyla ayrılmıştı. Sezonun sona ermesinden sonra Bilic'in ısrarlı tutumu devam edince West Ham'lı yetkililer siyah-beyazlı kulüple yeniden temasa geçti. 
Fransa öncesi bitecek
İngiliz basınında çıkan haberlere göre Londra temsilcisi Beşiktaş'a 12 milyon avroluk teklifte bulundu. Buna karşılık siyah-beyazlı kulüp ise kapıyı 15 milyon avrodan açtı. İki takım arasındaki görüşmelerin olumlu bir şekilde sürdüğü ifade edilirken, transferin EURO 2016 öncesinde tamamlanacağı iddia edildi. Daha önce Chelsea'nin genç takımında oynayan ancak İngiliz ekibinin formasını herhangi bir Premier Lig maçında giymeyen genç futbolcunun da yeniden Londra'ya dönerek eski teknik direktörüyle çalışmaya sıcak baktığı belirtildi. Son haftalarda kulübeye mahkum kalsa da şampiyonlukta büyük katkısı olan Gökhan Töre, 24 maçta 4 gol attı, 6 da asist yaptı. 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...