Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

Barcelona'ya Messi şoku!

Barcelona'ya Messi şoku!
Başlık ResmiBarcelona'ya Messi soku!

Arjantin Milli Takımı'nın Honduras'ı 1-0 yendiği hazırlık maçında Barcelonalı Lionel Messi, sırtında ve göğüs kafesinde darbeye bağlı travma oluştuğu gerekçesiyle 62. dakikada oyundan çıktı

Kaydet
a- | +A

Barcelona'nın yıldız futbolcusu Lionel Messi, 2016 Copa America hazırlıklarını sürdüren Arjantin Milli Takımı'nın Honduras'ı 1-0 yendiği özel maçta sakatlandı. Arjantin'in San Juan kentindeki Bicentenario Stadı'nda oynanan karşılaşmanın 58. dakikasında gelişen bir pozisyonda topu kontrol etmeye çalışan Messi, Honduraslı Oliver Morazan ile çarpışarak sırtına darbe aldı.

Hissettiği acıyla bir süre yerde kalan 28 yaşındaki Arjantinli futbolcu, saha içinde gördüğü tedavinin ardından soyunma odasına götürüldü ve yerini Sevillalı Ever Banega'ya bıraktı. Arjantin, karşılaşmayı 31. dakikada Gonzalo Higuain'in attığı golle 1-0 kazandı. Messi'nin sakatlığıyla ilgili Arjantin Futbol Federasyonundan yapılan açıklamada, yıldız futbolcunun sırtında ve göğüs kafesinde darbeye bağlı travma oluştuğu ve durumunun yapılacak kontrollerin ardından netleşeceği belirtildi. Bu sene turnuvanın 100. yılı anısına 4-27 Haziran'da ABD'de düzenlenecek Copa America'da D Grubu'nda bulunan Arjantin, son şampiyon Şili, Panama ve Bolivya ile mücadele edecek.

Whatsapp İkon Facebook İkon Bağlantıyı Kopyala
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Spor
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER
Soru 0 / 6
Türkiye Gazetesi dijital abonelik ve arşiv kampanyamızı ilk nereden duydunuz?

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.