Beşiktaş'a 4 koldan transfer!

Düzenleyen:
Beşiktaş'a 4 koldan transfer!

SPOR Haberleri

Spor Toto Super Lig son şampiyonu Beşiktaş, gelecek sezon Şampiyonlar Ligi için iddialı bir takım kurmak istiyor. Siyah beyazlı yönetim, forvet, stoper, kaleci ve sol bek transferi için harekete geçti.

Fikret Orman yönetimi, transferde daha önce olduğu gibi yine temkinli adımlar atıyor. Acele davranıp hata yapmak istemeyen Siyah-Beyazlılar ince eleyip sık dokuyor. Hem maliyeti düşük hem 11'e direkt monte edilebilecek kalitede hem de Devler Ligi'nde oynayabilecek tecrübedeki isimleri arayan Beşiktaş'ın transfer harekatında son durum şu şekilde:

SOLDA B PLANI BEDİMO

Her ne kadar İsmail Köybaşı iyi bir sezon geçirse de Kartal, bu bölgeyi kesin olarak takviye etmeyi planlıyor. Bu kapsamda öne çıkan isim ise Aleksandar Kolarov... 6 sezondur M.City forması giyen Sırp sol bek, Devler Ligi atmosferini oldukça iyi biliyor. Ancak 30 yaşındaki futbolcu olmazsa Kartal, Lyon'da oynayan Henri Bedimo'ya yönelecek. Fransa'nın saygın gazetesi L'Equipe de Beşiktaş'ın Kamerunlu bek ile ilgilendiğini yazıyor.

STOPERDE ADAY N'KOULOU

Şenol Güneş'in en çok önem verdiği mevki stoper. Hücum hattının kalitesinden memnun olan deneyimli hoca, en az iki savunmacı alınmasını istiyor. Hannover'den kiralanan Marcelo'nun bonservisini almayı düşünen Kartal'ın, Marsilya'nın Kamerunlu stoperi Nicolas N'Koulou'yu kadroya katmak istediği öğrenilirken, beklentilerin çok altında kalan Alexis Delgado, ya kiralanacak ya da cazip bir teklif gelmesi halinde satılacak.

FORVETTE YILDIZLAR GEÇİDİ!

Fiorentina'da geçen kayıp yılların ardından Kartal'da yeniden doğan Mario Gomez'in büyük oranda kalması bekleniyor. Ancak EURO 2016'nın ardından son kararını vermesi beklenen Alman forvetin ayrılma ihtimaline karşı alternatifler hazır tutuluyor. Beşiktaş, A.Madrid'den Fernando Torres, Monaco'dan Radamel Falcao ve M.City'den Wilfried Bony gibi isimlerle ilgileniyor. Bir tek Falcao'ya sık sık sakatlandığı için sıcak bakılmıyor.

BOYKO MUTSUZ, GİDEBİLİR

Kartal'ın devre arasında Dnipro'dan aldığı Denys Boyko, elde edilen şampiyonluğa rağmen mutsuz haliyle dikkat çekmişti. Şans bulduğunda yediği hatalı gollerle saç baş yoldurtan ve Tolga Zengin'i kesemeyen Ukraynalı eldivenin, ayrılmak istediği öğrenildi. Öncelikle defanstaki sorunları çözmeyi planlayan yönetim, kaleci arayışlarını da sürdürüyor.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...