Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Gökhan Gönül, Beşiktaş'la anlaştı!

Düzenleyen:
Gökhan Gönül, Beşiktaş'la anlaştı!

SPOR Haberleri

Menajeri Ahmet Bulut'un, Fenerbahçe ile Gökhan Gönül transferi için görüşmeyeceğini açıklamasından sonra Beşiktaş kulübü atağa geçti. Siyah beyazlı yöneticilerin, Gökhan'la her konuda anlaştığı ve önümüzdeki hafta yıldz ismi açıklamayı planladığı iddia edildi.

Süper Lig'de tam 7 yıl sonra şampiyonluğa uzanan Siyah-Beyazlılar, gelecek sezonda Şampiyonlar Ligi'nde yer alacak takımı güçlendirmek için çalışmalara başladı.

ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA AÇIKLANACAK

Bu doğrultuda uzun süredir Fenerbahçe'nin deneyimli sağ beki Gökhan Gönül'ün peşinde olan ve 31 yaşındaki futbolcuyla ön anlaşmaya varan yönetimin; tecrübeli ismi resmen duyuracağı tarih belli oldu. Beşiktaşlı idarecilerin; Fenerbahçe'yle sözleşmesi 31 Mayıs'ta sona erecek Gökhan Gönül'ü, gelecek hafta Siyah-Beyazlı olduğunu açıklayacağı öğrenildi.

MAÇ BAŞI 20 BİN EURO

Başarılı futbolcuyla senelik 1 milyon 750 bin Euro'dan (yaklaşık 6 milyon TL) 3 yıllık anlaşma sağlayan yönetimin; tecrübeli isme maç başı ise 20 bin Euro (yaklaşık 66 bin TL) vereceği bildirildi. Beşiktaş'ın bonservisi elinde olması sebebiyle Gökhan Gönül'e ek olarak imza parası da vereceği ifade edildi. Şu anda A Milli Takım'ın kampında bulunan Gökhan'ın, son görüşmeleri menaceri Ahmet Bulut üzerinden yaptığı ve son pürüzlerin de giderildiği açıklandı.

AHMET BULUT RESMEN DUYURDU

Dün bir TV kanalına Gökhan Gönül'ün geleceğiyle ilgili olarak açıklamalarda bulunan tecrübeli sağ bek oyuncusunun menaceri Ahmet Bulut, "Gökhan'ın sözleşmesi 31 Mayıs'ta tamamlanacak. Fenerbahçe ile bugüne kadar kontratın yenilenmesi konusunda bir görüşmemiz olmadı. Bundan sonra da olacağını sanmıyorum." diyerek Sarı-Lacivertliler'le köprüleri attıklarını resmen duyurdu.

 

Kaynak: Fanatik

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...