Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Gomest oldu!

Düzenleyen:
Gomest oldu!

SPOR Haberleri

Orijini sağ stoper olan ve defansın her bölgesinde görev alan 23 yaşındaki savunmacının menajeri “Türkiye’den iyi bir teklif aldık. Değerlendirmek isteriz” dedi

Beşiktaş’ın anlaşmaya çok yakın olduğu isim Gustavo Raul Gomez Portillo. Acil bölge olarak savunmayı ilan eden ve dünyanın dört bir yanında araştırma içerisinde olan siyah-beyazlılar Güney Amerika’ya odaklandı. Hedefteki isim Gomez… Tabii ki Gustavo olanı… Menajeri Augusta Paraja, Lanus forması giyen ve bonservisinin yarısı Libertad’da bulunan oyuncunun durumu ile ilgili açıklama yaptı ve “Türkiye’den çok iyi bir teklif aldık. Açıkcası değerlendirmek isteriz” ifadesini kullandı. Bu minvalde Portekiz basınında da bir haber vardı. Hatta Lanuslu oyuncunun rakamları hakkında bilgi verildi ve “Porto 5.6 milyon avro öneriyor. Beşiktaş, 6.4 milyon avro veriyor. Lanus’un istediği bonservis ücreti ise 7 milyon avro” denildi. 
Copa Amerika’da
Haberde Beşiktaş’ın rakamsal anlamda önde olduğu ifade edilirken diğer anlamda Porto’nun avantajının oyuncunun dil sorunu yaşamayacak olması gösteriliyor. Gustavo Gomes aynı zamanda Paraguay Milli Takımı forması giyiyor. Şu anda 3 Haziran’da başlayacak Copa Amerika için milli takım kampında… 2019’a kadar mukavelesi bulunuyor.

BİR BAKIŞTA GOMEZ

π Agresif, hırslı ve mücadeleci bir oyun yapısı var.
π Hava hakimiyeti yüksek ve kornerlerde, duran toplarda ileri çıkarak gol arıyor.
π Sağ stoper orjinli ve sağ ayağını kullanıyor.
π Gerekirse sol stoperde de görev yapabiliyor.
π Güçlü fiziği ile rakibi bunaltır ve nefes aldırmaz.
π Genç olmasına rağmen doğru yerde duruyor doğru zamanda oluyor.
π Zaman zaman orta sahaya kadar çıkıp hücumu yönlendirir.

 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...