Fatih Terim'in göz bebeği

Düzenleyen:
Fatih Terim'in göz bebeği

SPOR Haberleri

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, ''Tam bir cengaver' yorumunda bulunduğu Cenk Tosun için "Çok iyi profesyonel. Daha iyi olacak. Çalışıyor ve bunu en iyi şekilde yansıtıyor. Emeğinin karşılığını da en iyi şekilde görecektir" açıklamasını yaptı.

Cenk Tosun'un performansına hayran kaldı, "Çok iyi profesyonel. Daha iyi olacak. Emeğinin karşılığını en iyi şekilde görecek." dedi.

Milli Takım idmanlarında performansı ve hırsı ile öne çıkan isim Cenk Tosun oldu. Sabah Gazetesinde yer alan habere göre; Burak Yılmaz'ın tam olarak hazır olmaması nedeniyle, Cenk'in idmanlardaki hırsı ve golleri Fatih Terim'i mutlu ediyor.

"EMEĞİNİN KARŞILIĞINI GÖRECEK"

Terim, golcü yıldızı için "Tam bir cengaver" yorumunda bulunurken, "Çok iyi profesyonel. Daha iyi olacak. Çalışıyor ve bunu en iyi şekilde yansıtıyor. Emeğinin karşılığını da en iyi şekilde görecektir" dedi.

Fatih Terim'in göz bebeği

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...