Terim: O kupa bize gelecek!

Düzenleyen:
Terim: O kupa bize gelecek!

SPOR Haberleri

2008'de Türkiye'ye Avrupa üçüncülüğü sevincini yaşatan Terim, bu defa ay-yıldızlı bayrağı zirveye dikeceklerini söyledi

Hasan Sarıçiçek

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Avrupa Şampiyonası'nın başlamasına günler kala Slovenya maçı öncesi gönlünde yatan büyük düşü; TFF yöneticilerine şöyle açıkladı; "Artık finallerde oynamak kesmez, bu ülkeyi! O kupa bize gelecek!" Tecrübeli teknik adam, EURO 2016 için "Bu defa Türkiye'nin istediği olacak" diye konuştu. Avrupa 3'üncüsü olduğumuz EURO 2008'de 3-2 kaybettiğimiz Almanya maçına vurgu yapan Fatih Terim, "2008'de saniyelerle finali kaybettik, bu defa saniyeler bizim lehimize işleyecek ve Fransa'da son sözü biz söyleyeceğiz" dedi. A Millilerin, Karadağ ile yaptığı hazırlık maçında rakibini son dakika golüyle yenmesinin EURO 2016 öncesi önemli bir gösterge olduğuna dikkat çeken Terim, "Biz bitti demeden bitmez! Rüyalarımızı o kupa süslüyor. Ben kupa kazanmanın ne demek olduğunu bilirim. O gururu hep beraber yaşamalıyız" diye konuştu.   
Grup çok çetin ama…
Türkiye'nin futbolda büyük yol aldığına dikkat çeken Fatih Terim, "Evet, çok çetin bir gruptayız, İspanya, Hırvatistan ve Çek Cumhuriyeti çok ciddi rakipler. Ancak bu yarışta biz bayrağı öyle bir zirveye diktik ki; artık finallerde temsil ediliyor olmak yetmez bize, 10 Temmuz'a kadar Fransa'dayız ve istediğimiz almadan dönmeyeceğiz" diye konuştu. Terim, millilerin genel durumu ile ilgili bir soru üzerine; "Fransa'da finallerde olmak özellikle 2008'den sonra burada bulunmak önemli ancak bizim için bu başarı değil. Takımın genel havası gayet iyi. Herkes bu takımın en iyisini başaracağına yürekten inanmış. En gencimiz Emre Mor'dan tutun da en tecrübelimiz Hakan Balta'ya kadar takımdaki herkes kendini olağanüstü iyi hissediyor. Herkes, Türkiye'nin ne büyük bir futbol ülkesi olduğunu ve Türkiye'de ne büyük yetenekler bulunduğunu bütün dünyaya göstermek istiyor" dedi.  

İKİ KİŞİLİK UĞURLAMA
2016 Avrupa Futbol Şampiyonası için Antalya'da kampta bulunan A Milli Takım, yarın Slovenya ile oynayacağı özel maç için bu ülkeye gitti. Ay-yıldızlı kafile pazartesi günü ise saat 13.00'te Slovenya'dan EURO 2016 hazırlıkları için Fransa'nın Marsilya şehrine hareket edecek. Öte yandan A Milli Futbol Takımı'nı havaalanında yalnızca 2 taraftar uğurladı. Barcelona ve Milli Takım’ın yıldız oyuncusu Arda Turan, taraftarın fotoğraf çektirme isteğini geri çevirmedi. 

Terim: O kupa bize gelecek!

Terim: O kupa bize gelecek!

 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...