Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Önce O, şimdi de Meireles...

Düzenleyen:
Önce O, şimdi de Meireles...

SPOR Haberleri

Feyenoord'un, Fenerbahçe'de sözleşmesi sona eren Portekizli yıldız Raul Meireles'i, kadrosuna katmak istediği iddia edildi. Portekizli, bu transfere olur vermesi durumunda Fenerbahçe'den eski takım arkadaşı Dirk Kuyt'la yeniden birlikte top koşturacak.

Fenerbahçe ile sözleşmesi sona eren Raul Meireles'e sürpriz bir talip çıktı. Sarı-lacivertli formayı 4 sezon giyen ve sözleşmesi geçtiğimiz günlerde sona eren tecrübeli futbolcu ayrılığın eşiğinde.

KUYT İLE TAKIM ARKADAŞI OLABİLİR

Fotomaç'ın haberine göre; Hollanda ligi ekiplerinden Feyenoord'un Portekizli futbolcu ile ilgilendiği bildirildi. Geçtiğimiz sene Durk Kuyt'ı transfer eden Feyenoor'un 33 yaşındaki Poztekizli futbolcuyu da takıma kazandırmak istiyor.

KALMA İHTİMALİ DE VAR

Sözleşmesi bitse bile sarı-lacivertli kulüpte kalma ihtimali bulunuyor. Fenerbahçe, orta sahaya uygun bir isim bulursa Meireles gidecek.

Önce O, şimdi de Meireles...

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...