Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

EURO 2016 öncesi son rakibimiz Slovenya

EURO 2016 öncesi son rakibimiz Slovenya

SPOR Haberleri

A Milli Futbol Takımımız, deplasmanda Slovenya'ya konuk olacak.

A Milli Futbol Takımımız, 2016 Avrupa Şampiyonası finalleri öncesi son hazırlık maçında bu akşam deplasmanda Slovenya'ya konuk olacak. Ljubljana'daki Stozice Stadı'nda TSİ 21.15'te oynanacak karşılaşmayı İtalya Futbol Federasyonu'ndan Marco Guida yönetecek. Ay-yıldızlı ekip, Avrupa Şampiyonası öncesi 23 kişiye indirilerek son halini alan kadrosuyla Slovenya maçına çıkacak.

FİNALLER ÖNCESİ 7. ÖZEL MAÇ

A Milli Futbol Takımı, Avrupa Şampiyonası finalleri öncesi 7. ve son hazırlık maçını Slovenya ile yapacak. Grup elemelerindeki son maçında İzlanda'yı 1-0 mağlup ederek adını finallere yazdıran milli takım, ardından çıktığı 6 özel müsabakada sadece 1 kez yenildi. Ay-yıldızlı ekip, ilk maçında Katar'ı deplasmanda 2-1 yenerken, ikinci maçında ise İstanbul'da Yunanistan'la 0-0 berabere kaldı ancak konuk ekibin kural dışı oyuncu oynattığı gerekçesiyle FIFA müsabakanın sonucu 3-0 Türkiye lehine tescil etti.
Daha sonra Avrupa Şampiyonası öncesi geniş kadroyla tekrar toplanan milliler, Antalya'da İsveç'i ve deplasmanda Avusturya'yı 2-1'lik skorlarla geçti. Ardından Manchester kentinde İngiltere'nin rakibi olan milli takım, müsabakadan 2-1 mağlup ayrılarak bu dönemdeki hazırlık maçlarında tek yenilgisini yaşadı. A Milli Takım, son özel karşılaşmasında ise Karadağ'ı Antalya'da 1-0'lık skorla geçmeyi başardı. 

TÜRKİYE MUHTEMEL 11: Volkan Babacan - Gökhan Gönül, Mehmet Topal, Hakan Balta, Caner - Selçuk İnan - Hakan Çalhanoğlu, Ozan Tufan, Oğuzhan, Arda - Burak Yılmaz

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...