Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Cimbom’a Alibec teklifi

Düzenleyen:
Cimbom’a Alibec teklifi

SPOR Haberleri

İnter patenti de olan 1.87'lik solak golcü Avrupa Şampiyonası'nda da boy gösterecek. G.Saray yönetimi değerlendirmeye aldığı Denis Alibec için kararını EURO 2016'dan sonra verecek

BURHAN CAN TERZİ - Alp Yalman ve Levent Nazifoğlu'nun göreve resmen gelmeleriyle, Galatasaray Kulübü'nde transfer gündemi hareketlenirken, menajerler de sarı-kırmızılıların nabzını yoklamaya başladı. Cimbom'un efsanesi Gheorghe Hagi ile çok yakın dostlukları bulunan, geçmişte Bratu, Stancu gibi isimleri Galatasaray'a getiren Rumen menajer Ioan Becali, yönetime şimdi de Romanya Ligi şampiyonu Astra Giurgiu'nun golcüsü Denis Alibec’i önerdi. Kulübüyle 2018'e kadar sözleşmesi olan ve 2.5 milyon avroluk bonservis bedeli de bulunan 1991 doğumlu futbolcu geride bıraktığımız sezonda 33 maç oynayıp 20 gol kaydetti. Galatasaray yönetimi solak golcüyü değerlendirmeye alırken, Romanya Milli Takımı'nın Avrupa Şampiyonası kadrosunda da bulunan Alibec ile karar EURO 2016'dan sonra verilecek. 

Çizmede de oynadı
Samuel Eto'o, Edin Dzeko gibi isimleri de gündemine alan sarı-kırmızılılar forvet transferinde aceleci davranmak istemezken, Rus takımı Zenit'in başına geçen Lucescu'nun da gözünün Alibec'te olduğu belirtiliyor. Uzun boylu olmasına karşın, bileklerine çok hakim olan Rumen yıldız top tekniği ve asist özelliğiyle de dikkat çekiyor. Kariyerinde Serie A tecrübesi bulunan Alibec, Inter ve Bologna formaları giydi. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...