Fenerbahçe şampiyonluk için sahada

Düzenleyen:
Fenerbahçe şampiyonluk için sahada

SPOR Haberleri

Spor Toto Basketbol Ligi play off final serisinde 3-1 üstünlüğü bulunan Fenerbahçe, yarın Anadolu Efes'i konuk edecek. Sarı kanarya 18.00'de başlayacak olan karşılaşmayı kazanırsa, kupanın sahibi olacak.

Spor Toto Basketbol Ligi Play-Off final serisi 5. maçında Anadolu Efes, yarın saat 18.00’de Abdi İpekçi Spor Salonu’nda Fenerbahçe ile karşılaşacak.

FENER YENERSE ŞAMPİYON

Play-off final serisinde ilk maçta Anadolu Efes’i deplasmanda mağlup ederek saha avantajını kazanan Fenerbahçe, Ülker Sports Arena’da oynanan 2 karşılaşmayı da kazandı. 4 galibiyete ulaşan ekibin şampiyon olacağı seride 3-1 önde olan sarı-lacivertliler, Abdi İpekçi Spor Salonu’nda oynanacak mücadeleden galip ayrılması durumunda şampiyonluk kupasını müzesine götürecek.

BU SEZONKİ MAÇLARDA FENER 6-2 ÖNDE

İki ekip bu sezon ligde ve THY Euroleague’de 2 kez, play-off finalinde 4 kez olmak üzere toplam 7 kez karşı karşıya geldi. Bu maçlardan Fenerbahçe rakibini 6 kez mağlup ederken, Anadolu Efes ise 2 kez parkeden galip ayrıldı.

Anadolu Efes 84.1 sayı, 34. ribaund, 17.7 asist ortalamaları ile mücadele ederken, Fenerbahçe ise 83.9 sayı, 33.9 ribaund ve 17.7 asist ortalamalarıyla oynuyor. Play-off final serisinde lacivert-beyazlılarda Dario Saric ve Thomas Heurtel sayı yükünü çekerken, sarı-lacivertlilerde ise Ekpe Udoh ile Ali Muhammed takımını sırtlıyor.

Anadolu Efes ile Fenerbahçe arasında oynanacak mücadeleyi Recep Ankaralı, Zafer Yılmaz ve Yener Yılmaz üçlüsü yönetecek.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...