İşte West Ham'ın Atiba için önerdiği bonservis bedeli

Düzenleyen:
İşte West Ham'ın Atiba için önerdiği bonservis bedeli

SPOR Haberleri

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, West Ham United Teknik Direktörü Slaven Bilic'in Atiba Hutchinson için yaptığı teklifi açıkladı. Orman, "Bilic, Atiba için 3 milyon euro önerdi. Ona teşekkür edip bu teklifi reddettik'' açıklamasını yaptı.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, siyah beyazlı futbolcular Gökhan Töre ve Atiba Hutchinson için gelen tekliflerle ilgili konuştu. Sabah'a açıklamalarda bulunan Orman, Atiba ve Gökhan Töre'yi satmak istemediklerini belirtti. İşte Fikret Orman'ın açıklamaları;

'Atiba için 3 milyon euro verdiler'
"Bilic, Atiba için 3 milyon euro önerdi. Ona teşekkür edip bu teklifi reddettik. Atiba'nın bizimle bir yıl daha sözleşmesi var. Sözleşmesini uzatmak isterse zam yapar uzatırız. Gökhan Töre'yi ise satma konusunda istekli değilim. Şampiyonlar Ligi'nde oynamasını istiyorum. Bir oyuncuyu satmam için hem kafama hem kasama yatacak. Gökhan iyi oyuncu ama seneye daha iyi fiyata da satabilirim. Onu isteyen iyi bir parayı gözden çıkartmak zorunda."

'Gomez'le sürekli görüşüyoruz'
Beşiktaş'ta kalıp kalmayacağı henüz belli olmayan Mario Gomez'e de değinen Orman, Kalmasını istiyoruz. Sürekli görüşüyoruz. Şu anda kalacağını düşünüyorum. Ama zamanı geldiğinde alternatifleriyle de görüşürüm." dedi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...