Podolski'den Gomez'e gönderme

Düzenleyen:
Podolski'den Gomez'e gönderme

SPOR Haberleri

Galatasaray'ın Alman golcüsü Lucas Podolski, Beşiktaş'tan ayrılık kararı alan Mario Gomez'e, "Bir kişi köprüden atlarsa arkasından atlamanın anlamı yok. Kendi kararımı verebilecek yaştayım" şeklinde göndermede bulundu.

Galatasaray'ın Alman yıldızı Lukas Podolski ülkesinin basınına konuştu. Podolski, spekülasyonlar ne olursa olsun gelecek sezon kesinlikle Galatasaray'da olacağını açıkladı. 31 yaşındaki golcü, İstanbul'a yakında döneceğini söyleyerek kendisi hakkında yapılan spekülasyonlara isyan etti, "Ne söylenirse söylensin görmüyorum. Geri dönmek ve yeniden Galatasaray ile maçlara çıkmak için sabırsızlanıyorum." ifadelerini kullandı.

"BİR KİŞİ KÖPRÜDEN ATLARSA..."

Podolski ayrıca Mario Gomez'in Türkiye'deki darbe girişimi ve yaşanan olayların ardından Beşiktaş'tan ayrılma kararı ile ilgili de konuştu. Alman futbolcu, Gomez hakkında, "Bir kişi köprüden atlarsa arkasından atlamanın bir anlamı yok. Kendi kararlarımı verebilecek yaştayım. Başkalarının fikrinin peşinden gitmek zorunda değilim" sözlerini kullandı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...