Osmanlı yer ayırttı

Düzenleyen:
Osmanlı yer ayırttı

SPOR Haberleri

Temsilcimiz baştan sona üstün oynadığı maçta Pinto'nun golüyle sevindi, play-off için avantaj yakaladı

Osmanlıspor Ankara'da oynanan UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında Estonya’nın Kalju takımını 1-0 yenerek rövanş için avantaj yakaladı. Tribünlerde dört büyük kulüp başta olmak üzere birçok Süper Lig ekibinin taraftarı temsilcimizi destekleyerek muhteşem bir tabloya imza attı. Baştan sona üstün oynayan temsilcimizde 5. dakikada Delarge'nin kafa şutu üst direkte patladı. 35'te Umar’ın gelişine yaptığı vuruşta, meşin yuvarlak bir kere daha üst direğin içine çarparak oyun alanına geri döndü. Sonraki dakikalarda yine Umar'ın iki tehlikeli vuruşu rakip ekibin yüreğini hoplattı. İlk yarı golsüz bitti.
Rövanş 4 Ağustos'ta
62'de Numan kule gibi yükseldi, kafa vuruşu az farkla aut oldu. 74. dakikada Delarge’nin pasıyla ceza sahasına giren Pinto, şık hareketlerle iki kişiyi oyundan düşürdükten sonra vurdu, meşin yuvarlak sol direğe çarparak ağlarla buluştu: 1-0. 88'de Igor’un yaptığı kafa vuruşunda meşin yuvarlak üst direkten döndü, bu defa şans yanımızdaydı. Karşılaşmanın rövanşı 4 Ağustos Perşembe günü Estonya'da oynanacak.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...