Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Balotelli, Beşiktaş kararını verdi

Düzenleyen:
Balotelli, Beşiktaş kararını verdi

SPOR Haberleri

Çizme basınındaki haberlere göre, bonservisi Liverpool'da bulunan 25 yaşındaki Mario Balotelli, Beşiktaş'tan gelen teklifi kabul etmedi.

Yıldız golcüsü Mario Gomez'in kaybeden Beşiktaş, forvet bölgesi için Samuel Eto'o'nun yanı sıra Mario Balotelli'ye de teklif götürmüştü. İtalya basınındaki haberlere göre genç futbolcu, Siyah-Beyazlılardan gelen teklifi kabul etmedi.

İTALYANLAR AÇIKLADI

İtalyan gazeteci Tancredi Palmeri, Balotelli'nin Türkiye'deki politik durumu göstererek Beşiktaş'ı reddettiğini yazdı.

YEDEK TAKIMLA ÇALIŞIYOR

Ada devinin teknik patronu Jürgen Klopp'un ABD'de gerçekleştirilen kampa dahil etmediği yıldız oyuncu, çalışmalarını Kırmızılar'ın rezerv takımıyla sürdürüyor.

Futbol yaşantısı boyunca saha içinde sergilediği performanstan çok saha dışında yaptıklarıyla gündeme gelen İtalyan forvet, son olarak Serie A'nın köklü ekibi AC Milan'da kiralık olarak forma giydi ve çıktığı 23 resmi karşılaşmada yalnızca 3 defa rakip fileleri havalandırdı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...