Trabzon'a koreli forvet

Trabzon'a koreli forvet

SPOR Haberleri

25 yaşındaki Güney Koreli golcü Pazartesi günü Trabzon’a gelip resmi imzayı atacak. Porto Kulübüne kiralık bedeli olarak 1 milyon 300 bin Euro ödenecek

Trabzonspor forvet arayışları kapsamında sürpriz bir şekilde gündemine aldığı Güney Koreli forvet oyuncusu Hyun Jun Suk'u 1 yıllığına kiraladı. Başkan Yardımcısı Nevzat Aydın'ın Portekiz'de yaptığı görüşmeler sonucunda Porto, oyuncuyu satın alma opsiyonu ile yıllık 1 milyon 300 bin Euro karşılığında kiralama teklifine onay verdi. Bunun üzerine bordo-mavililer, Güney Koreli oyuncuyla da görüşüp anlaşmaya vardı. 25 yaşındaki forvetin yarın Türkiye'ye gelerek sözleşme imzalayacağı ifade edildi. Yeni transferlerden Castillo'nun da bir iki gün içinde Trabzon'da olması bekleniyor.

KİMDİR?
 Geçen sezonu Porto'dan kiralık olarak Portekiz ekibi Vitoria Setubal'de geçiren Hyun-Jun Suk, uzun boyuna rağmen top ayağındayken daha rahat eden bir santrfor. Gol vuruşlarıyla ön plana çıkan 25 yaşındaki oyuncu, özellikle 2014/15 sezonunda yaptığı patlamayla Premier Lig ekiplerinin dahi radarına girmeyi başarmıştı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...