Beşiktaş durmuyor

Düzenleyen:
Beşiktaş durmuyor

SPOR Haberleri

Transfer döneminin kapanmasına sayılı günler kadrosuna stoper dahil etmek isteyen Beşiktaş, temaslarını sürdürüyor.

Stoper arayışlarını sürdüren Beşiktaş, Valencia'nın Tunuslu oyuncusu Aymen Abdennour'u gündemine aldı. Siyah beyazlılar Abdennnour'u 1 yıllığına kiralamak için İspanyol ekibi ile görüşmelere başladı. 

Siyah beyazlılar son olarak Valencia'dan Aymen Abdennour'ı gündemine aldı. Yönetim Tunuslu oyuncuyu 1 yıllığına kiralamak için İspanyol ekibine teklifini sundu. İki kulüp arasındaki görüşmelerin olumlu gittiği öğrenilirken, anlaşmanın sağlanması halinde 26 yaşındaki oyuncu sezon sonuna kadar Beşiktaş forması giyecek. 

Aslı pozisyonu sol stoper olan Abdennour sol bekte de görev yapabiliyor. Bir önceki sezon yaklaşık 21 milyon Euro karşılığında Monaco'dan Valencia'ya transfer olan 1.89 boyundaki Tunuslu oyuncu, Valencia forması ile 29 maça çıktı.

Kariyerine Tunus'un Es Sahel kulübünde başlayan 26 yaşındaki defans oyuncusu, daha sonra Werder Bremen, Touluose ve Monaco formaları giydi. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...