Ozan Tufan'dan özeleştiri

Ozan Tufan'dan özeleştiri

SPOR Haberleri

Ozan, Fenerbahçe formasıyla ligde ilk golünü attı. Yıldız futbolcu 28. lig maçında gol sevinci yaşadı.

F.Bahçe'nin ikinci golünü atan Ozan Tufan, karşılaşma sonrası beraberliği değerlendirdi. Kayserispor'un Welliton ile duran toptan attığı 2 gole değinen Ozan, şöyle konuştu: "Kötü goller yedik. Onları çalışmamız lazım. Çok büyük eksiklerimiz var. Hocamız da yeni geldi, daha duran toplar ortamına giremedik. Bunları geliştirmeliyiz. Daha iyi atak yapmalıyız. Kanatları iyi kullanmamız gerekiyor. Kazanmak için çıktık ama kırmızı kart maçı zora soktu. Orta sahada biraz yorulduk ama dirençli mücadele ettik.

HÜCUM HATTI YİNE DEĞİŞTİ
Grasshoppers maçındaki kadrodan 3 isim değişirken, Dick Advocaat son 3 maçta olduğu gibi yine hücum hattında değişikliğe gitti. Kayseri maçında ileri uç Stoch, Volkan Şen ve Emenike'den oluştu. Van Persie, bir maç sonra tekrar yedek kulübesinde yer aldı. 5 maçta da stoper mevkiinde oynayan Neustaedter, cezalı M.Topal'ın yerine ön liberoda görev yaptı. Salih'in yerine de Alper orta sahanın ortasında oynadı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...