Sağ için geri sayım

Düzenleyen:
Sağ için geri sayım

SPOR Haberleri

Başkan Yardımcısı Nevzat Aydın, bugün ya da yarın savunmanın sağına yeni transferin geleceğini açıkladı. Listede Tavernier, Richards ve Toure var

Süper Lig’de geçen hafta deplasmanda G.Antepspor’a 1-0 mağlup olan Trabzonspor’da kadroya dahil edilecek son takviye için geri sayım başladı. Bordo-mavililer yarın sona erecek transfer dönemi öncesi sağ bek bölgesine bir takviye yapacak. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Trabzonspor’un transferden sorumlu başkan yardımcısı Nevzat Aydın, iki aydır gece gündüz çalışmalarının devam ettiğini belirterek, son ana kadar da uğraşmaya devam edeceklerini dile getirdi. Kulübün ekonomik şartlarının kendilerini çok zorladığını belirten Aydın, “İki aydır içimiz dışımız sağ bek oldu. Girişimlerimizi transfer döneminin biteceği ana kadar devam ettireceğiz” dedi.  Teknik Direktör Ersun Yanal’ın raporu doğrultusunda yürütülen çalışmalar doğrultusunda kadrosunda sağ bek olarak sadece Zeki Yavru’yu bulunduran Trabzonspor’un listesindeki isimler üçe düşmüş durumda.
Tavernier, Richards ve Toure 
Glasgow Rangers’ın sağ beki James Tavernier, Karadeniz ekibinin en çok ilgilendiği isim durumunda. İngiliz oyuncu stoper bölgesinde de görev yapabiliyor. 2012-13 sezonunda Newcastle United formasıyla 8 maçlık Premier Lig macerası yaşayan 24 yaşındaki futbolcu, Shrewsbury, Rotherham United, Bristol City gibi düşük bütçeli takımlarda top koşturduktan sonra transfer olduğu Glasgow Rangers’ta kariyerinin en parlak dönemini yaşıyor. Geçtiğimiz sezon Premier Lig’i sonuncu bitirerek küme düşen Aston Villa’nın formasını giyen 28 yaşındaki Micah Richards için girişimlerini sürdüren bordo-mavililer, Monaco’nun 20 yaşındaki genç oyuncusu Almamy Toure’le de ilgileniyor. Savunmanın sağına yapılacak takviye için yaşanan yoğun mesaiyle birlikte transfer döneminin biteceği yarın geceye kadar Trabzonspor’a katılacak son isim merakla bekleniyor. 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...