Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

'Mor ve ötesi'

Düzenleyen:
'Mor ve ötesi'

SPOR Haberleri

Terim’in yıldızsız yeni kadrosu Emre Mor haricinde göz doldurmadı. İlk defa denenen üçlü savunma ve oynanan futbol Hırvatistan’a yetecek gibi görünmüyor

Murad TAMER

Bu jenerasyon tutar mı?

Fatih Terim’in aldığı radikal kararlarla bambaşka bir kimlikle 2018 Dünya Kupası yolculuğuna başlayan A Milli Futbol Takımı, dostluk maçında Antalya’da Rusya ile 0-0 berabere kaldı. Arda Turan, Selçuk İnan, Burak Yılmaz, Caner Erkin, Gökhan Gönül ve Hakan Balta’nın kesik yediği ay-yıldızlı takımın ilk 11’indeki ‘gençlik hareketi’ dikkat çekiciydi. Emre Mor, Ozan Tufan ve Çağlar Söyüncü gibi isimlerle maça başladı Terim. 

Mor bildiğiniz gibi

Takımın en yaşlı ismi 30 yaşındaki Mehmet Topal olurken, 26 futbolcudan 15’inin yaşı ise 25 ve altındaydı. Bu yeni yapılanma meyvesini verir mi bilinmez ama sahada pırıl pırıl bir Emre Mor vardı. Yeni yıldızımız yine ataklarımızı şekillendiren, rakibin dengesini bozan isimdi. Oyuncularımızın ilk yarıda özellikle rakip yarı alandaki pas alışverişi sonuca bir türlü gitmedi. Bu bölümde baskılı olan biz gibiydik ama gol sesi çıkmadı.

Golümüz ofsayta takıldı

İkinci yarıda Kaan Ayhan, Hasan Ali Kaldırım, Enes Ünal, Yunus Mallı ve Ahmet Çalık şans buldu. Değişikliklere rağmen tempomuzu koruduk. Mehmet Topal ile 68’de bulduğumuz gol ofsayta takıldı. Ozdoev 71’de çok net bir fırsatı değerlendiremedi. Emre Mor 76’da şık hareketlerin ardından güzel vurdu ama Akinfeev’i geçemedi. Kalan dakikalarda iki taraf da skoru değiştiremedi ve dostluk maçı dostça bitti: 0-0. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...