Kulübede Messi mi var?

Düzenleyen:
Kulübede Messi mi var?

SPOR Haberleri

Derbi sonrası Hollandalı teknik adama yapılan eleştirilere isyan eden Nazifoğlu, “Kulübede Messi vardı da oyuna mı almadı. Hocamız elindeki kadroyu en iyi şekilde kullanıyor” dedi

Burhan Can TERZİ

Galatasaray Sportif A.Ş yönetim kurulu üyesi Levent Nazifoğlu, dün GS TV’de açıklamalar yaptı. Takımın haksızca eleştirildiğini savunan Nazifoğlu, “5 haftada 3 galibiyet 2 beraberlik almış bir takım var. Bu beraberliklerden biri de Beşiktaş deplasmanında. Sanki Galatasaray düşme potasındaymış gibi algı oluşturuluyor. Takım şu an iyi durumda daha da iyi olacak. Bu takım daha en üst seviyedeki futbolunu oynamıyor, görecekler çok daha üst seviyeye çıkacak. 8. haftaki Trabzon maçında herkes gerçek G.Saray’ı görecek” ifadelerini kullandı. Riekerink’in acımasızca eleştirildiğini söyleyen Levent Nazifoğlu, “Riekerink iyi ki işi bilmiyor, bilse ne yapacak kim bilir! Kulübede Messi mi vardı da değiştirmedi? Herkes diyor ki Sneijder’i niye çıkarmadı? Çıkarsa ‘korktu çıkardı’ diyecekler. Hoca elindeki kadroyu en iyi şekilde kullanıyor” yorumunu yaptı. 
Otobüste çıt yoktu 
Cumartesi günü 2-0 öne geçildikten sonra 2-2 sona eren Beşiktaş derbisiyle ilgili düşüncülerini aktaran Nazifoğlu, “Olay soğuduktan sonra bu maçın berabere bitmiş olması daha çok üzdü. Otobüsle Florya’ya dönerken çıt çıkmıyordu. Herkes üzgündü. Bir yandan üzücü bir yandan da sevindirici. Beşiktaş deplasmanından 1 puanla döndüğümüz için bu kadar üzülüyorsak, bu geldiğimiz noktayı gösteriyor” yorumunu yaptı. G.Saray yönetici, “Onlar da kazanabilirdi olayı züğürt tesellisi olur tabii. Biz kazanmıştık neredeyse” ifadelerini kullandı.
Riekerink’i korumak için…
Levent Nazifoğlu, Beşiktaş derbisinin ardından, “Maç öncesi sorsalar beraberliğe razı olurduk” demişti. Gelen tepkiler üzerine dün bu konuyla ilgili konuşan tecrübeli yönetici, “Tamamen bilinçli bir açıklamaydı. Maçtan sonra basın tarafından hocamıza ve futbolcularımıza yüklenme olacağını biliyordum. Ben biraz tepkiyi üzerimize çekeyim istedim. Ama taraftarın böyle bir tepki verebileceğini düşünemedim” dedi. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...