Boynu bükükler

Düzenleyen:
Boynu bükükler

SPOR Haberleri

Sarı-lacivertliler baskılı başladığı ve farka gideceği maçta golü Mehmet Topal’la geç (36 dk.) buldu… Aytemiz Alanya, ikinci yarı Candeias’ın golüyle eşitliği sağladı, beraberliğe galibiyet gibi sevindi!

M. Emin ULUÇ

Sıkıntılı süreci aşmaya çalışan şampiyon adayı Fenerbahçe, tarihinde ilk kez mücadele ettiği Süper Lig’de kalıcı olma hedefindeki Alanyaspor’u konuk etti. Önemli eksikleri vardı sarı-lacivertlilerin ama yer Kadıköy, rakip Alanya olunca puan kaybının bahanesi olamazdı. Başlama düdüğüyle birlikte saldırdı sarı-lacivertliler amma velakin taş gibiydi Alanya. Kurt hoca Hüseyin Kalpar yılların tecrübesini takımına iyi yansıtmıştı. Alanya çok akıllı alan savunması yapıyor, ayağa seri paslarla top tutuyor, ters toplarla zeki hücumlar yapıyordu. Fenerbahçe’nin beğenmeyip yolladığı Ba’nın organize ettiği savunma başta Emenike olmak üzere Fenerbahçe hücumcularına nefes aldırmıyordu. Ev sahibi arzulu ama organizeden uzak yüklenirken, Alanya önce Candeias, sonra Ba ile gole yaklaştı. 

Ulusoy herkesi çıldırttı

Bu sezon gösterdiği performansla eleştiri oklarının hedefindeki Volkan Demirel iki mükemmel kurtarışa imza atarak Fener’i ayakta tuttu. 36’da ise Mehmet Topal, forvetlere ders niteliğinde bir golle Kadıköy’ü ayağa kaldırdı: 1-0.  İlk yarı bu skorla bitti ama takımlar sahaya döndüğünde Alanya’nın bu sonucu kabullenmeyeceği hemen belli oldu. Akıllı oyununa biraz da cesaret ekleyen konuk ekip, 59’da Nsakala’nın soldan mükemmel taşıyıp ortaladığı topa arka direkte dokunan Candeias’la eşitliği sağladı: 1-1. Fenerbahçe yediği golden sonra tüm hatlarıyla hücuma kalksa da Volkan Şen’in bencilliği skor gelişimini önledi. Kararlarıyla iki tarafı da çıldırtan Alper Ulusoy, ilk yarıda Ba’yı, ikinci yarıda Şen’i oyundan atamasa da 86’da Sackey’e saçma bir kırmızı verdi. Lenssiz Fener, bir ağır yara daha aldı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...