HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Ada'da bozgun

Düzenleyen: /
Ada'da bozgun
Fenerbahçe, , Haber

SPOR Haberleri

20 yıl önce Old Trafford’da rakibinin 40 yıllık yenilmezliğine son veren Sarı Kanarya aynı statta bu defa inanılmaz defans hatalarıyla fark yedi

Fenerbahçe 20 yıl önce Old Trafford’daki 40 yıllık yenilmezlik unvanını bitirdiği M.United karşısında yine sürpriz yapmak için sahaya çıkmıştı. Bu defa rakibine direnemeyen sarı-lacivertliler sahadan 4-0 mağlup ayrıldı. Maça iyi başlamıştı sarı-lacivertliler ancak 25’ten sonra İngiliz ekibinin baskısı vardı. Rakibinin ataklarını penaltıyla savuşturmaya çalışan Fenernahçe 31 ve 34’te yediği gollerle 2-0 geriye düştü. Önce Kjaer ceza sahası içinde Mata’yı düşürdü, Pogba penaltıyı attı, 3 dakika sonra Şener’in indirdiği Martial da beyaz noktadan farkı 2’ye çıkardı. İlk yarının son düdüğünden önce de Pogba ceza yayından Volkan’ı avlayınca soyunma odasına 3-0 geride girdik.

Van Persie’den teselli
İkinci yarıda Kjaer’in yerine Emenike girdi ama 48’de Lingard farkı 4’e çıkardı: 4-0. Advocaat 69’da hücumdaki en hareketli isim olan Volkan’ı çıkarıp bu sezon 5 maçta 134 dakika görev alan İsmail Köybaşı’nı sahaya sürdü. M.United’ın efsaneleri arasında yer alan Van Persie 83’te teselli sayısını attıktan sonra Old Trafford tribünlerinin tamamı bu golü alkışladı: 1-4. Kalan sürede skor değişmedi ve temsilcimiz sahadan eli boş ve boynu bükük ayrıldı.
Murad Tamer

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...