HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Fener'e Tofaş çarptı

Düzenleyen:
Fener'e Tofaş çarptı
Fenerbahçe, Haber

SPOR Haberleri

THY Euroleague’de Real Madrid’i deviren sarı-lacivertliler baştan sona kötü bir oyun çıkarınca Bursa ekibi affetmedi.

THY Euroleague’de fırtına gibi esen ve son olarak Real Madrid’i deviren Fenerbahçe, ligde Tofaş’a 81-72 mağlup oldu ve bu sezonki ikinci yenilgisini aldı. Maça dış şutlarda yüksek bir yüzdeyle başlayan ev sahibi ekip, Tony Crocker’ın 13 sayıyla oynadığı ilk çeyreği beş adet üç sayılık basketle 27-18 önde geçti. İkinci çeyrekte Vesely ve Udoh’u aynı anda parkeye süren Obradovic’in bu hamlesi Crocker’ı durdurmaya yetmezken, Barış Ermiş’in smacıyla ilk yarının bitimine 4 dakika kala fark 16 sayıya kadar çıktı: 41-25. İlk yarının son anlarında tempoyu düşüren Bursa temsilcisi soyunma odasına 10 sayılık farkla gitmeyi başardı: 48-38. 

Krizden Barış çıkardı

Üçüncü çeyrekte geçen sezon Euroleague’de de boy gösteren Sırp oyun kurucusu Vasilije Micic’in etkili oyunu vardı. Maçın kontrolünü kaybetmeyen Orhun Ene’nin ekibi, sinirlerin hayli gerildiği üçüncü çeyreği Kaya Peker’in son saniyedeki basketiyle 70-56 önde geçti ve son bölüme 14 sayılık avantajla girdi. Dördüncü çeyrekte rakibinin faul hakkını erken doldurmasını iyi değerlendiren ve Sloukas’la kolay serbest atışlar bulan sarı-lacivertliler, bu bölümde farkı 8 sayıya kadar indirdi. Barış Ermiş’in üçlüğüyle krizden çıkan Tofaş sahadan galibiyetle ayrıldı ve bu sezon üçüncü galibiyetini kazandı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...