HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Beşiktaş, Dinamo Kiev deplasmanında

Düzenleyen: /
Beşiktaş, Dinamo Kiev deplasmanında
Beşiktaş Dinamo Kiev, , Haber

SPOR Haberleri

Şampiyonlar Ligi'ndeki tek temsilcimiz Beşiktaş B Grubu'nda Dinamo Kiev deplasmanına çıkıyor.

7 puanla üçüncü sırada bulunan Beşiktaş, Dinamo Kiev'i deplasmanda yenerse gruptan çıkacak. Beraberlik durumunda ise Benfica-Napoli maçından gelecek sonuca göre siyah-beyazlılar ya tur atlayacak ya da yoluna UEFA Avrupa Ligi'nde devam edecek. Beşiktaş, Kiev'de yenilirse Devler Ligi'ne veda edecek.

Kiev Olimpiyat Stadı'nda oynanacak dev karşılaşmayı İskoç hakem Craig Thomson yönetecek.Thomson'un yardımcılıklarını Alan Mulvanny ve David McGeachie yapacak.Douglas Potter'ın dördüncü hakem olarak görevlendirildiği maçın ilave yardımcı hakemliklerini ise Kevin Clancy ve Andrew Dallas üstlenecek.

Dinamo Kiev-Beşiktaş karşılaşması bugün saat 22.45'te başlayacak.

İşte Beşiktaş'ın muhtemel 11'i

Siyah-beyazlı takımın yarınki karşılaşmaya Fabricio, Beck, Marcelo, Tosic, Adriano, Tolgay Arslan, Hutchinson, Quaresma, Oğuzhan Özyakup, Cenk Tosun ve Aboubakar muhtemel 11'iyle çıkması bekleniyor.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...